dilluns, 30 de juny del 2008

RITA BARBERÁ I (NOIA, NOLLA, NOYA)

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha conservat fins diumenge l'acumulació d'escombraries al parc de l'Oest, on els socialistes celebràrem dissabte la Festa de la Rosa, per a denunciar deixadesa i manca de civisme. Diumenge a les nou del matí, hora d'obertura del parc, en comptes de les màquines de neteja, l'alcaldessa hi va fer anar les màquines de fotografiar per obtindre imatges d'escombraries, el que no deixa de ser una irresponsabilitat, i a més un gest sectari. Als congressos el PP l'alcaldessa contracta castells de focs i disposa ràpidament tot el necessari per a retornar l'escenari al seu estat original. Als actes del PSPV, però, l'alcaldessa deixa tot un dia les escombraries per fer anar al fotógraf al dia següent.
L'alcaldessa tenia l'obligació de fer valer la fiança que s'hi diposita en el moment de sol.licitar el permís, i enviar als serveis de neteja el més aviat possible, dissabte mateix. Li era més rendible, però, deixar el parc brut i denunciar-ho a la premsa. "Heu vist el que fan aquests socialistes?", ens ha vingut a dir.
M'he sentit profundament decebuda per l'actitud de l'alcaldessa. O no. M'ho podia esperar. És la seua forma d'actuar, utilitzen de forma partidista els recursos i mitjans públics per als interessos de partit. Ho fan al Consell, a les Corts, a les diputacions, i ara també a l'Ajuntament de València.
A bona hora el parc hauria estat brut diumenge si la festa que s'hi va celebrar havera estat organitzada pel seu PP. L'actitud és d'una ximpleria supina i destil.la una irresponsabilitat per la que hauria de retre comptes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Què esperaves de Rita?