dimarts, 1 de juliol del 2008

LA FORÇA DEL CANVI, TAMBÉ AL PSPV

Este pròxim cap de setmana es celebra a Madrid el 37 Congrés Federal del PSOE sota el lema La Força del Canvi.I sembla que al País Valencià la cosa està trillada, pel que s'ha vist fins ara. M'ha commogut, sobretot, l'allau d'adhesions al voltant de la figura de Leire Pajín. Estic convençuda de que de la sobtada catarsi eixirà un PSPV reforçat i preparat per a guanyar, com no pot ser d'altra forma.
El congrés federal va arrancar amb la primera assemblea en la més recòndita agrupació local del partit, començant a debatre la ponència marc per a presentar aquelles esmenes que la militància ha considerat oportunes. Des d'eixe dia, fins hui, més de 5700 esmenes han arribat per a debatre's en el Congrés després de superar els congressos provincials, segons han informat els Voluntaris Ciberprogressistes (Vcp) del PSOE.
El debat circularà per la senda dels reptes plantejats per a preservar i augmentar el benestar del conjunt de la població espanyola, previndre el canvi climàtic i afrontar l'adequació del nostre model de partit per a continuar sent l'organització política més innovadora d'Espanya. Paradoxalment som l'únic partit de l'espectre democràtic espanyol que no ha canviat de sigles des de la seua fundació i, al mateix temps, el més modern.
La societat demanda noves formes de participació, les persones afiliades al PSOE també. Internet és canal de comunicació i punt de trobada. Les ferramentes estructurals que s'allotgen en la xarxa i aquelles desenvolupades pel nostre partit, els nostres instruments. I el meu bloc, la meva aportació.
En el 37 Congrés hi haurà un espai reservat per a que un grup de Vcp atenguen les persones acreditades a l'esdeveniment per a mostrar-los des dels terminals fixos, o amb els telèfons mòbils que portaran, les distintes ferramentes i el treball a desenvolupar amb elles. En prendré nota.
També ens trobarem al 37 Congrés els bloguers i blogueres que arreplegarem a les nostres bitàcoles tot el que vaja succeint en qualsevol lloc del Palau de Congressos.
S'han creat a més enllaços en Facebook i Twitter, on s'anima a participar.Tractaré de dialogar a aquest bloc sobre la prèvia, el durant i el post del 37 Congrés, des d'on transmetré a la societat La Força del Canvi del PSOE, amb l'ajut dels Voluntaris Ciberprogressistes.