dijous, 12 de juny del 2008

DOBLE CENSURA

El PP valencià ja no es conforma només amb silenciar Canal 9 en allò que no li convé, ara també emmordassa el Parlament per a evitar preguntes sobre l'emmordassament de Canal 9. Dos caixes de ressonància emmordassades. Davant això, als diputats socialistes no ens queda res més que la protesta, i això és el que vam fer, abandonar l'hemicicle.
El Consell havia de respondre ahir a una pregunta oral de la diputada socislista Núria Espí sobre els motius pels que Canal 9 no ha informat en cap moment sobre la crisi interna al PP. Núria Espí estava malalta ahir i el Grup Socialista va decidir que la pregunta la formulara Vicent Sarrià. Però el PP ho va impedri.
La maquinació ha quedat hui en evidència a la sessió de control, quan el PP no ha tingut cap problema en que el diputat del PSPV Adolf Sanmartín, també malalt, fóra substituït per un altre, en este cas Ana Noguera. La diferència és que la pregunta que plantejava Sanmartín potser no era tan compromesa com la que plantejava ahir Núria Espí.
La por a la llibertat és típica dels règims totalitaris, i ací estem davant un govern que actúa com els dels règims totalitaris. Primer manipula de forma burda els informatius de la ràdio i televisió públiques, i després es nega a donar explicacions sobre eixa pràctica al Parlament.

1 comentari:

PROGRESSISME ha dit...

Quànta raò tens Isabel! No podem tolerar que Canal 9, que és una televisió pública que paguem tots i totes, estiga manipulant a la ciutadania valencia. No volen que es done una assignatura com educació per a la ciutadania però ells si que manipulen amb els mitjans de comunicació. La importància dels mitjans de comunicació al món en el que vivim és màxima. La mateixa realitat canvia molt depend de com es narre. Si no és tan important aquesta manipulació perquè no deixen que es vega una televisió com TV3 a les nostres terres o perque es gasten es publicistes tants diners en propaganda. Serà perque si que és important.
El PP a València està assessinant a la democràcia.