dijous, 26 de juny del 2008

ON SÓN ELS HABITATGES PROTEGITS?

A la campanya electoral municipal de 2007 el candidat del PP i alcalde, a més dels deu mil arbres esmentats a l'entrada anterior, va prometre 4.000 habitatges de protección oficial. On són? Fins i tot suposant que al final de l'actual mandat el PP haja aconseguit executar els programes de Mestrets i l'anunciat ara al sur de la ciutat, no haurà aconseguit ni una quarta parte de la seua promesa respecte dels habitatges protegits. Tot i això, no és probable tampoc que el PP estiga en disposició d'executar a l'actual mandat els PAI on ha concentrat l'habitatge protegit. On són els 4.000 habitatges protegits? Probablement al mateix lloc on són els nous deu mil arbres.
I aixina més: el PP va prometre la inversió de més de 50 milions d'euros en remodelació de vials, la col·locació de més de 20 escultures, l'execució d'un pla d'embelliment urbà, bonificacions en l'impost de béns immobles per a jóvens i persones amb escassos recursos econòmics, la reducció de l'impost de circulació per als que aposten per adquirir vehicles ecològics, 4.000 places d'aparcament, etc, aixina fina a 100 compromisos que el candidat del PP a l'alcaldia de Castelló, Alberto Fabra, va apuntar durant l'acte de presentació del seu programa electoral, i que no s'està materialitzant quan es complix un any de la seua presa de possessió.
També va prometre l'alcaldable la creació d'una central d'emergències, subvencions per a adquirir ordinadors, la posada en marxa del Centre Municipal de Cultura en l'antiga seu d'Hisenda, la implantació de noves rutes saludables, la recuperació del Molí de la Font com a parc natural -la gran mentida del Molí de la Font-, la construcció d'un centre per a jóvens emprenedors, la remodelació de la fàbrica Dávalos com a centre sociocultural per a adolescents i la conversió del mercat d'abastiments en un centre logístic de l'alimentació.
Tot bones intencions.