dilluns, 28 de juliol del 2008

EL CIRCUIT URBÀ DE VALÈNCIA


foto:las provincias
Tinc un conegut que té un conegut d'aquells que tenen facilitat per a captar qualsevol possibilitat de negoci, i que diu que va comprar fa mesos unes desenes d'entrades per al Gran Premi d'Europa de Fòrmula 1 que es celebrarà a l'agost al circuit urbà de València, amb la intenció de revendre i obtindre guanys. Un risc que es va prestar a córrer, atenent que el preu de cada entrada a taquilla ronda els 370 euros. Quan només falta un mes per a les carreres, no s'ha pogut desfer de les entrades, ni tan sols oferint-les a preu de taquilla.
Eixe conegut d'un conegut meu, a més, té una agència de viatges, i ha comprovat de primera mà com les ofertes d'entrades del Gran Premi de València encara hi estan presents a totes les web de viatges, fins i tot amb descomptes. És a dir, no s'ha penjat el cartell de complet, i el conegut del meu conegut ha començat a posar-se nerviós perquè té a la mà milers i milers d'euros en entrades que no sap si podrà vendre. És el que tenen els negocis.
Conte açò perquè confie en que la inversió que ha fet la Generalitat al circuit urbà de València siga un èxit pel bé de tots. Ahir, però, les carreres de la categoria GT Open i Fòrmula 3 no tenien gaire públic. Pregue per que no siga un presagi.