dimarts, 8 de juliol del 2008

RICARDO COSTA PARLA D'ALLÒ QUE IMPORTA ALS CIUTADANS

El secretari general del PP de la Comunitat Valenciana, Ricardo Costa, ha dit a una roda de premsa que ha donat amb l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, per anunciar la visita de Rajoy, que el president estatal del PP "ve a Castelló a parlar de les coses que importa als ciutadans", entre les que va esmentar, "la baixada d'impostos". I ho va dir davant l'alcalde d'Espanya que més ha pujat els impostos enguany, només per baix de Salamanca. I el pitjor, ni un ni l'altre es van incomodar davant semblant fal.làcia.
Doncs bé, si els impostos és, evidentment, una de les coses que importa als ciutadans, i Rajoy ve a Castelló a parlar d'allò que importa als ciutadans, haurà de parlar de la pressió fiscal a la que l'Ajuntament de Castelló està sotmetent als ciutadans de Castelló. M'he trobat a coneguts que han hagut de fer front a rebuts de fins 600 euros per apartaments de 70 metres amb una plaça de garatge, sense contar la taxa de fem, el gual i altres conceptes.
Doncs bé, com diu Ricardo Costa, que vinga Rajoy i que ens parle d'allò que importa als ciutadans, que ens explique perquè el seu alcalde de Castelló manté la major pressió fiscal d'Espanya, perquè no se'n va dir res a la campanya electoral i unes setmanes després es decreten augments descomunals d'impostos, i ja posats també podria explicar el funcionament del sistema de desenes de comptes corrents xifrats a l'ajuntament amb despeses que ningú controla.
Doncs esperem ansiosos que vinga Rajoy divendres a parlar-nos d'allò que ens interessa als ciutadans.