dilluns, 19 de maig del 2008

FABRA I SAN GIL ACABARAN AL PARTIT DE ROSA DÍEZ


A este pas, el president del PP de Castelló acabarà al partit de Rosa Díez agafat de la mà de la seua homòloga d'Euskadi, María San Gil. Són ja massa desencontres els que ha posat en escena Fabra amb el clan de "los valencianos", que l'estan deixant a pa i aigua. Parle de Carlos, és clar, perquè Alberto s'ha refugiat sota el paraigües de Vicente Rambla, Francisco i Gerardo Camps, i ha deixat de costat al seu pare polític.
De ben segur, ara sí, que Fabra posarà la seua tropa sota les ordres i al servei d'Esperanza Aguirre, i més després d'escoltar la resposta que divendres va donar Rambla a les quiexes de Fabra. Si fa i no fa, Rambla li va dir al "president" de Castelló que el compàs el marquen a València, i que les coses es faran quan s'hagen de fer, si és que s'han de fer, i si no, no es fan.
Mentrestant, Fabra s'ha hagut d'engolir hui les imatges que han emés els desinformatius de Canal 9 amb Francisco Camps parlant dels milions de persones que visitaran Alacant amb motiu de la Volvo Ocean Race, i a més anuncia que demanarà que l'edició de 2011 es celebre de nou a Alacant. Per acabar d'enfurir a Fabra, que s'ha de conformar amb un torneig de golf al seu "club de campo".
Ben mirat, l'ofegament polític al que el clan de "los valencianos" del PP sotmet a Fabra ens perjudica a tots els castellonencs. Perquè la clau de la vidriola la tenen Vicente Rambla i Gerardo Camps, i els grans esdeveniments i les grans inversions, Fórmula 1, parcs temàtics, Copa de l'Amèrica, Volvo Ocean Race, metro, tramvia, rondes, autovies, etc, etc, se'n van, o es queden, a València i Alacant.
Al cap i a la fi, els castellonencs, en el seu conjunt, no en tenim la culpa de que el clan de "los valencianos" intente ofegar políticament a Fabra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aguirre, San Gil y Díez, las mejores políticas de España

Anònim ha dit...

Sospite que t'equivoques. Pense que més bé seran Rajoy i Gallardón els que acabaran al partit de Rosa Díez. Temps al temps.