dijous, 15 de maig del 2008

EL PP DESDIU A GONZÁLEZ PONS A LES CORTS

Els vots del grup parlamentari popular, del socialista i de part de Compromís -els pertanyents als parlamentaris d'Esquerra Unida del País Valencià- han rebutjat per 78 a tres una iniciativa de Compromís en què es reclamava la revisió del projecte del traçat ferroviari d'alta velocitat València-Castelló-Tarragona, a l'eixida nord de València.
El grup parlamentari Compromís plantejava en una proposició no de llei de tramitació especial d'urgència la revisió del projecte del traçat ferroviari d'alta velocitat València-Castelló-Tarragona a l'eixida nord de València, "i de manera conseqüent, el disseny de la nova estació central ferroviària de València i parc Central" perquè estiga dissenyat per a velocitats de 300-350 Km/h.
Recorde que l'anterior portaveu del PP a les Corts i cap de llista a les darreres eleccions generals, Esteban González Pons, va prometre en plena campanya als alcaldes de l'Horta Nord una variació del traçat, just el contrari del que hui ha votat el seu grup.
El parlamentari popular Jaime Mundo, de Benicarló ell, ha alertat a la seua intervenció que en esta obra "portem un retard important" i que un nou traçat pot suscitar una nova dilació.
I dic jo, això ja ho sabria Esteban González quan prometia el contrari als alcaldes en plena campanya de les eleccions general, no?.
I la pregunta que cal fer ara es si estem davant d'una rectificació de postura per part del PP, davant una incoherència d'arguments, o davant d'una gran mentida en campanya electoral. Jutgen.