dimecres, 17 de febrer del 2010

REPRODUÏSC PEL SEU INTERÈS LA SEGÜENT NOTA DE PREMSA D'ENRIC MORERA

MORERA: “LA VALENCIANOFÒBIA DE ZAPATERO ÉS DE JUTJAT AL PREFERIR COPIAR LA CAMPUS PARTY PER FER-LA EN MADRID PER TAL DE NO FER CAP ACTE DE LA PRESIDÈNCIA EUROPEA EN VALÈNCIA”
El líder del BLOC lamenta que l’executiu espanyol, “tinga al·lèrgia al País Valencià i per això ens ha castigat sense cap acte de la presidència espanyola de la Unió Europea i esta malaltia, a més a més, arriba fins i tot a copiar-nos la Campus Party per a fer-la en Madrid en compte de vindre a València, capital pionera en esta classe d’esdeveniments”

València, 17 de febrer de 2010

El síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, ha lamentat la iniciativa del Ministeri de Ciència, que vol fer una còpia de la Campus Party en versió europea en Madrid, en compte de celebrar eixe acte en València, “que és el que toca perquè València és la pionera i és un referent mundial en eixa classe d’esdeveniments, i cada any ho demostren la gran quantitat d’internautes que ens visiten i, a més, ens avalen 10 anys d’una trajectòria més que excel·lent”.
Per al líder valencianista, “esta còpia de la nostra Campus Party sembla una rabieta de pati de col·legi i ja ens preocupen estes manifestacions d’odi cap a València per part de l’executiu de Rodríguez Zapatero, que no ha volgut fer cap acte de la presidència europea en València. Ens preguntem si per març voldran fer també falles a Madrid, per tal que els estats membres de la Unió les gaudisquen sense necessitat de vindre a la capital valenciana”.
Morera ha condemnat enèrgicament la marginació que pateix el País Valencià per part del govern socialista de Rodríguez Zapatero, “qui ens margina econòmicament i també vol esborrar-nos del panorama internacional”. El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes també ha recordat que les universitats valencianes, “també han estat marginades pel govern central, que amb criteris totalement partidistes i poc objectius, els hi va negar la concessió del Campus d’Excel·lència”.

2 comentaris:

Beniarres al dia ha dit...

Perquè dius que es d'Enric Morera, sino haguera pensat per la linia victimista i d'inferioritat, que era un escrit d'algun conseller del PP. O al vegada no es tan tant lluny els plantejaments i objectius?

Anònim ha dit...

Una nova faceta del Bloc que encara no coneixíem i una nova posició política que encara no havien ocupat. Fins ara ho han provat tot, només restava el victimisme i la demagogia. Per provar que no quede.