dimecres, 24 de febrer del 2010

POLÍTICA I ASSETJAMENT SEXUAL

Un periòdic valencià editorializa hui sobre la inconveniència de polititzar la denúncia per assetjament sexual presentada per tres treballadores de Ràdio Televisió Valenciana contra el secretari general de l'ens, Vicente Sanz, una denúncia, d'altra banda, que ha portat a la direcció a apartar-lo de forma cautelar del càrrec.
L'assumpte, segons l'editorial en qüestió, no hauria d'endinsar-se en la política. Podria estar d'acord, sempre que es tinga en compte que Sanz va arribar al càrrec de secretari general de RTVV gràcies a la seua condició de dirigent del PP.
Per tant, no polititzaré sobre les misèries humanes d'un polític que va deixar de tindre responsabilitats polítiques fa tres lustres després que transcendira la seu proclama de que estava en política per a forrar-se. Però amb eixos antecedents, permeten-me almenys que exigisca al PP major diligència a l'hora de seleccionar les persones que col·loca al capdavant dels llocs públics de responsabilitat. Tot això suposant que la direcció del PP fóra desconeixedora dels fets denunciats. Fins ací l'exigència de responsabilitats polítiques. La resta confie que es dirimisca de la forma que s'haja de dirimir allà on corresponga.