dimecres, 11 de febrer del 2009

LA CORRUPCIÓ I LES PRIMÍCIES INFORMATIVES

Llegint les interminables pàgines que la premsa de hui dedica a la investigació de possibles casos de corrupció m'he trobat la primícia del dia en l'edició valenciana del diari ABC.
Ni OrangeMarket, ni Álvaro Pérez, ni José Luis Ulibarri, ni Francisco Correa, ni Pablo Crespo, ni els testimonis de la boda d'Alejandro Agag. Res. La notícia està a Benimodo. Segons publica l'esmentat diari a quatre columnes, a eixe poble de la Ribera tres regidors socialistes delcararan el 9 de març com imputats a un jutjat de Carlet per permetre construir sobre una alqueria musulmana sense sol·licitar el permís a la Conselleria de Cultura.
Déu meu!!!! L'opinió pública despistada amb la trama de l'Operació Gülter, la detenció de 37 persones per un llistat interminable de delictes, la dimissió de tres consellers i un alcalde a Madrid, gravacions amb lliuraments de xifres multimilionàries al PP, i adjudicacions sospitoses de programes urbanístics per tot arreu, i resulta que la notícia estava a Benimodo, on tres regidors declararan com a imputats el proper 9 de març. Estarem atents, doncs, al desenllaç del cas Benimodo.