dimecres, 25 de febrer del 2009

FABRA TÉ UN JUDES

"Ho dic perquè tinguem molt clar que som els únics que ens podem recolzar. Si nosaltres donem la sensació que estem enfrontats, que estem tal, mal, ho anem a tindre molt malament, anem a quedar molt malament i perdrem les eleccions i, perdona, després de perdre les eleccions, costa recuperar-les. Açò no es perd per a quatre dies, saps. Perquè el que guanya les eleccions col·loca a una infinitat de gent, a una infinitat de gent, assessors, secretaris, directors generals, subdirectors, subsecretaris, assessors dels consellers, directors territorials, secretàries de no sé què, i amb les oposicions pots ficar a un o dos ajudants. I tota eixa gent és un vot captiu. Eixe és un vot captiu, que ho tingueu molt clar. Com van fer ells amb la Generalitat. Per què tenim tants problemes en la Generalitat?. Suposa molt poder en un ajuntament, en una diputació. Jo no sé la quantitat de gent que hauré col·locat en dotze anys, no ho sé. Però entre Penyeta, Hospital, Institut de Promoció Ceràmica, Escola Taurina, la Diputació, el port, ni sé. "Tonteries". Mare que vol entrar en el Col·legi de la Consolació de Burriana. Està molt difícil. No cal, Fabra telefona a a Baila i Baila fica en eixe col·legi i eixa senyora és un vot agraït. Perdona, si nosaltres no estem, Baila no estarà i tampoc ho podrem fer i això és així i costa molt de recuperar. Per tant, no cal que m'estenga molt més".
Esta és la transcripció de la gravació que atribuiexen al president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, en una conversa en una reunió interna del PP, tot i que Fabra diu que la gravació ha estat manipulada.
I el que més m'ha cridat l'atenció no és el propi contingut de la gravació. Fabra ens té acostumats a este i a altres raonaments semblants, fins i tot en públic. El que sí m'ha sorprés de debó ha estat el fet de que haja trascendit eixa gravació, perquè només l'ha poguda filtrar "uno de los suyos".
He vist la foto de la reunió en la que Fabra suposadament va pronunciar eixes paraules, i a la imatge només s'hi poden vore càrrecs públics del PP i membres de la direcció. Eixe és el fet vertaderament trascendental, més, potser, que el propi contingut de la gravació. Algun càrrec del PP, que es suposa home de confiança del president provincial del seu partit, ha acudit a la reunió amb una gravadora, l'ha posada en marxa potser a una butxaca, ha gravat les grans reflexions polítiques de Fabra, i després ha acudit amb la gravació a un mitjà de comunicació.
De segur que a hores d'ara Fabra ja està buscant al Judes.

http://www.radiocastellon.com/audiolive.php?audio=139&fecha=24%20de%20Febrero%20de%202009%20a%20las%2013:27:29&tipo=audio

1 comentari:

Óscar Pardo de la Salud. ha dit...

Hola Isabel, decir que es una verdadera vergüenza personajes como este, y comprobar como burla es esfuerzo de cientos de personas que se preparan una oposición, o prueba para acceder a un puesto de la administración pública.
Lo triste es que todo lo que cuenta es una realidad.
Por otro lado, totalmente de acuerdo contigo, que lo traiciona su entorno, pero no nos fiemos de eso, se llevan a matar, pero cuando llegan las elecciones son una piña.
Espero que los valencianos despierten pronto, y quiten de las instituciones a estos políticos típicos del siglo XIX.
Felicidades por tu blog, un saludo.