dimarts, 3 de febrer del 2009

COSTA TRACTA D'ESMORTEIR ELS EFECTES DEL PLA ZAPATERO

El PP no pot digerir les mesures del Govern d'Espanya per tal de pal.liar la crisi.
Ricardo Costa va reunir ahir als alcaldes del PP de Castelló per a dir-los que el pla municipal de Camps prevé invertir 18 milions d'euros més que el pla de Zapatero a Castelló, i tot seguit demanar la retirada dels cartells que anuncien les obres del Govern.
Abans que res, el PP va rebre el Pla de Finançament Local del Govern d'Espanya amb crítiques, i tot i això en va fer un de propi. En segon lloc, pel que fa al Pla de Zapatero, estem parlant ja d'obre adjudicades, mentre que el pla municipal de Camps ni tan sols ha estat publicat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, ni sabem com es finançarà, i per tant anar a Castelló a dir que el pla de Camps contempla més diners que el pla de Zapatero, és un acte d'hipocresia. I per últimi, pel que fa als cartells anunciadors de les obres del Govern, estaria d'acord en retirar-los si el PP fa el mateix amb els cartells de les seues obres, si la Generalitat renuncia a les campanyes d'autopromoció, i si l'alcalde de Castelló deixa de remetre cartes als ciutadanas explicant les bonances de la seua gestió.
El Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en els Municipis de la Generalitat, anunciat per Francisco Camps, és senzillament una estafa. Fa huit dies que el Consell va anunciar aquesta mesura i no s'ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana cap disposició relacionada amb el pla. Un retard que no es comprén davant la gravetat de la situació econòmica. Mentre les obres del Pla de Zapatero s'estan adjudicant, fa una setmana que s'espera que la iniciativa del Consell es concrete. Camps, per tant, hauria d'explicar quan i com poden els alcaldes accedir a les mesures anunciades.

1 comentari:

PROGRESSISME ha dit...

Hola Isabel!

Benvolguda companya i amiga, sols volia fer una reflexió.

Jo vaig assistir, tal i com al meu blog ilustre amb paraules i fotografies, a la manifestació del dissabte a Castelló. Contra la política de la Generalitat en aquesta crisis.

Al arrivar a casa ilusuionat per la festa reivindicativa que vam dur endavant, més de 5000 persones a Castelló i 10000 a València i 7000 a Alacant, el que vaig vore va ser zero a Canal 9.

Eixe dia vam eixir a totes les televisions estatals i no a la autonòmica. A Canal 9 va eixir el Pla anticrisis de Camps, un pla que es fum. Fum perque darrere d'ell no hi ha messures reals ni partides econòmiques. En res. Però el van vendre com la panacea.

La ciutadania valencianan que mire Canal 9 no sabrà que hi hagué manifestacions perque Camps que te les competències en treball és el mandatari amb més atur de tota Espanya i el que més acomiadaments signa.

Amb diners públics ens manipulen. JA ESTÀ BÉ!

www.davidprogressista.blogspot.com