divendres, 27 de febrer del 2009

CAMPS NECESSITAVA AMB URGÈNCIA UN TRAGE

Només la necessitat urgent d'un trage nou davant de la imminència de les festes falleres pot justificar la insistència de les telefonades que va realitzar el president de la Generalitat, Francisco Camps, al seu sastre, mentres este declarava davant del jutge Garzón en relació amb la presumpta trama de corrupció que s'aguaita sota el nom d'Operació Gürtel.
Fins a huit vegades va sonar el mòbil del sastre mentres este atenia els requeriments del jutge, una infructuosa insistència que ratllaria la impertinència si no fóra perquè l'autor de les telefonades era el propi president de la Generalitat. Només cal esperar que les cuites judicials del sastre no deixen el president de la Generalitat sense trage nou, perquè no cal dir-ho, vénen Falles, i després Pasqua, i el dia de rams, qui no estrena no te mans, i mes si és tracta de Camps.
Per tant, està més que justificada la insistència de Camps sobre el mòbil del seu sastre, i qui vullga veure altres intencions en l'ànsia del president per contactar amb el sastre, serà un malintencionat, un enemic del poble valencià i un antipatriota.
En tot cas, em sorprén el toc d'ingenuïtat de tot un president autonòmic, sobretot per no contemplar la possibilitat de que el mòbil d'un sastre que està sent interrogat en en el marc d'una investigació sobre una presumpta trama de corrupció poguera estar intervingut.