dimecres, 19 de maig del 2010

L'ESCÓ 99 I LES HIENES BOLXEVICS


Quan la direcció nacional del PP va decidir que Ricardo Costa seria el cap de turc amb l'esperança d'aparençar fermesa i disciplina orgànica enfront de les cada vegada més desencarrilades corrupteles, l'exportaveu del Grup Popular va ser desposseït de totes les seues responsabilitats i relegat a l'escó 98, no sense l'oposició, amb tints de desacatament, de Francisco Camps.
Ara Camps ja no ha de donar la cara per ningú més que per si mateix, i no m'estranyaria que acabara en l'escó 99, junt amb Costa, si persisteix en la seua actitud de desafiar Rajoy i Cospedal, per als que Camps és ja un destorb que solseix les perspectives electorals del PP, el seu únic interés, d'altra banda.
Les estrafolàries declaracions del president valencià disparant a discreció com un soldat cec i desorientat en el camp de batalla, només han sigut superades pel líder del PP d'Euskadi, Carlos Iturgáiz, qui ahir va tractar de recolzar a Camps en va i el va descriure com la víctima d'un atac d'hienes bolxevics, entenent per hienes bolxevics, dic jo, al regidor del PP de Madrid que va destapar el cas Gürtel, els jutges que han dirigit la investigació, les brigades policials especialitzades que han seguit el rastre de les corrupteles, el sastre que va declarar al jutge que va cobrar els trages de les empreses de la trama corrupta, i com no podia ser de cap altra manera, la inefable oposició del PSPV.
Entre els desbarats que ha soltat Camps en les últimes hores, vull ressaltar el guant que hi ha llançat al PSPV, del que ha dit que si tant defén els valors democràtics, que guanye les eleccions en les urnes. Jo arreplegaria el guant i li respondria que les eleccions són l'única eixida per a col·locar al capdavant de la Generalitat a un president honest, encara que siga del PP, que els hi haurà. Eixe és el verdader sentit de la democràcia. Qui ha de guanyar les eleccions no és el PSPV ni el PP, sinó l'honestedat, la decència, la dignitat, el sentit comú, la responsabilitat, l'interés general, l'eficàcia, el respecte i la tolerància. Així que el que ha de fer Camps és convocar eleccions, renunciar a la seua condició de candidat i deixar que la direcció del seu partit el relleve per algú que s'ajuste a eixos valors. D'eixa forma, amb un candidat del PP que responga a eixes característiques, i amb Jorge Alarte de candidat del PSPV, els valencians eixiríem guanyant guanye qui guanye.