dimarts, 18 de maig del 2010

LA MALA ESTRATÈGIA DE NEGAR-HO TOT

El portaveu del PP a les Corts, Rafael Blasco, en un cara a cara en el que va participar ahir amb el portaveu socialista, Ángel Luna, davant els micròfons de Ràdio València-SER, va aprofundir en la mala estratègia de negar-ho tot. Totes les denúncies de l'oposició, els informes policials i de l'agència tributària, i els sumaris judicials són infundis i insídies. Tot abans que admetre que el PP ha sigut sorprés en el major escàndol de corrupció política que ha propiciat mai el nostre país.A Blasco se li esgoten els recursos, i davant la manca d'eixides, cal recórrer a la més banal. Tot és mentida. Per això hui El Bigotes s'ha negat a declarar davant el jutge per la seua relació contractual amb la Generalitat valenciana, perquè tot són infundis. Mentrestant, cal desacreditar al portaveu socialista tractant de reprovar-lo formalment a plens i comissions amb tota la falta d'ètica que calga.
Blasco té diversos fronts oberts. El diari ABC ha començat hui a carregar, possiblement seguint consignes del portaveu del PP, contra el president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll. És la resposta de Blasco a la decisió de Ripoll de no acudir dimecres passat a recolzar a Camps després de que el TS el tornara a la condició d'imputat. A Ripoll li han tret despeses pel desplaçament a Fitur, factures d'hotel, bitllets d'avió, etc.
ABC carrega també contra les persones que ahir es van manifestar davant la seu del PP a Madrid demanant la dimissió de Camps. Diu que són persones vinculades a organitzacions "catalanistes" que han rebut subvencions de la Generalitat de Catalunya i del Govern d'Espanya. En qualsevol cas, mai hauran rebut tantes ajudes i subvencions com la Fundació Aigua i Progrés creada per a organitzar manifestacions contra el Govern.

1 comentari:

ionkoldo ha dit...

Está claro que esta gente no evoluciona ni tienen tampoco ganas de hacerlo pero ,con todo,lo peor es la lisergia del personal que les vota y la indolencia de los que no votan perpetuando esta farsa de forma indefinida.