dijous, 6 de maig del 2010

INHUMÀ


El president de la Generalitat, Francisco Camps, ha utilitzat hui diversos adjectius per a definir les sessions de control a què està sent sotmés. Patètic i absurd han sigut dos dels qualificatius que hi ha empleat, a més de comparar el ple amb el Club de la Comèdia.
Personalment pense que Camps està sent sotmés cada dijous a una humiliació innecessària, i ha perdut tot el sentit del ridícul a causa d'una insostenible situació política que ell no obstant es resistix a acceptar. El Grup Popular no hauria de permetre que el seu president, i el president de tots els valencians, s'expose més a situacions humiliants, ridícules i degradants en l'àmbit polític, però també en el personal. I això ocorre perquè el president no té resposta a cap de les preguntes que li formula l'oposició, i entra irremeiablement en una espiral de cabrioles dialèctiques, contradiccions, falses desimboltures, i voltes sense sentit amb tal d'eludir les respostes.
És una agonia inhumana, injusta i innecessària, i si els seus companys de bancada no són capaços d'advertir-li del sarcasme que està propiciant, el propi president hauria d'armar-se de la necessària dignitat personal i política per a retirar-se immediatament. Seria positiu per a ell en l'aspecte personal, i positiu per al conjunt dels valencians, perquè darrere del sarcasme hi ha un Consell paralitzat i unes institucions incapaces d'escometre les seues funcions.

1 comentari:

El Sapo ha dit...

Sí. Ho he vist. Impressionant. Com és que la premsa no en dona referència, d'això?
No he llegit en cap lloc a ningú reflectir la crudesa, la sensació de buit, el nivell de paroxisme que estan assolint les respostes, o més aviat les no-respostes de Camps. El fet que porte tres sessions (crec) contestant al síndic de la oposició SEMPRE des d'el seu esó, una atitud clarament dirigida a menyspreuar-lo.

Perquè no s'enganyem, Isabel: de les sessions de control tenim constància quatre gats. Només té importània si eix per la tele.

Alguns ací estan faltant al seu deure.

Per cert, Isabel, tú que estàs a la mesa de les Corts. És normal i habitual (mai no me fixe d'això a les corts generals)que els membres del PP aplaudisquen fervorosament les intervencions del president? Estétic no ho és.

Ah, una altra: creus que hi ha precedents al parlamentarisme espanyol de què el síndic del grup al govern diga de quins temes hauria de preguntar la oposició? -deixem de banda el fet que les seus preguntes siguen més bé mitins ontra Zapatero!
gràcies