dimarts, 29 de setembre del 2009

ELS "PANTUFLOS" DE CAMPS


La foto difosa dilluns per Presidència de la Generalitat amb Camps i els seus tres vicepresidents, anava acompanyada d'un peu en què es deia que el president prepara en el seu despatx la intervenció en el debat de política general. Reparen en els "pantuflos" del president, un detall no improvisat. No estem davant d'un descuit del gabinet, sinó davant de la clara intenció de transmetre a l'opinió pública que la suposada preparació del debat ha sigut àrdua i prolongada.
Ningú s'ho ha cregut. A la preparació del debat no degueren dedicar ni mitja hora, a la vista del contingut del discurs que ha pronunciat hui Camps. Imagine a Cotino suggerint-li que acuse Zapatero d'haver llevat el pa i la sal als valencians. "Digues que ens han llevat l'aigua". I efectivament, Camps ix hui a la tribuna i solta que "ens han robat l'orgull de ser valencians", desqualifica el portaveu socialista, Ángel Lluna, anuncia milers de milions d'euros d'inversió que mai arriben, i acusa a l'oposició de parlar de coses que no interessen als ciutadans. Això és tot.
Per tant, no crec que feren falta "pantuflos" per a preparar una intervenció d'eixe calat. En mitja hora i per telèfon es podia haver fet, més encara si es té en compte que els arguments utilitzats són tan reiterats que fan caure en l'avorriment.
Probablement estigueren parlant de "lo nuestro", d'això d'ells, vaja, i com eixir-se'n. I la millor manera d'escórrer l'embalum ha sigut eludir tota referència a l'escàndol polític que afecta al PP valencià, i no donar cap explicació.
Mentre Rajoy, Cospedal i fins i tot Pedro J. estan demanant caps "més grossos" que el de Ricardo Costa, Camps s'ha tornat a enrocar en el victimisme en una clara mostra de menyspreu cap al conjunt dels valencians, que estan esperant que una veu autoritzada del PP diga quelcom creïble sobre tot el que està transcendint, més enllà del complot de jutges i policies.
Camps no se sosté, i probablement per això haja dit hui que el que més orgull li produirà serà poder dir sempre que una vegada va ser president de la Generalitat. Vaja guardant, doncs, els "pantuflos" per si de cas ha de pasar "algun ratito largo" a casa.

1 comentari:

Sol ha dit...

Dilluns Gerardo Camps ben repantigat al silló. Dimarts i dimecres malet de l'esquena, vaja qui coses, xè.