dijous, 29 d’abril del 2010

ENS HA TORNAT A MENTIR


No és habitual que un representant de la Comissió Europea haja d'eixir a desmentir una nota de premsa de la Generalitat. És el que ha ocorregut arran de l'última visita del president Francisco Camps a Brussel·les, i s'ha descobert gràcies a la labor d'una periodista d'El Temps, que va tindre-la sagacitat de telefonar a Brussel·les per a contrastar tot el que deia Camps en la seua nota de premsa.
Això del Gürtel és, com a mínim, per a demanar disculpes, però això de mentir a la ciutadania a través d'una nota oficial tampoc és per a menys. En primer lloc sostinc que Camps es va inventar eixe nou viatge a Brussel·les per a esquivar a la premsa en la romeria de la Santa Faç d'Alacant, la qual cosa ja en si és greu perquè en definitiva el president està utilitzant el pressupost públic per a finançar les seues estratègies evasives. Però no content amb això, en tornar Camps emet una nota de premsa en què diu que ha aconseguit amb la seua visita que la Unió Europea modifique els seus criteris de repartiment de fons per a incrementar les aportacions a la Comunitat Valenciana a fi de generar ocupació.
Immediatament ix un portaveu del comissari europeu de Política Regional de la UE, Johannes Hahn, a desmentir a Camps i a negar que estiga previst introduir cap canvi en el repartiment dels fons, i molt menys a resultes de la visita del president valencià.
Resulta verdaderament humiliant per als valencians que el seu president quede com un mentider davant del govern de la Unió Europea i que haja de ser oficialment desmentit en la seua versió de la visita. Una més.

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

Aquest home si fora Pinotxo,ja no li quedaria més nas que creixer-li.

És una vertadera vergonya i deshonra per a tots els valencians que a dia d'avui segueixca sent el president de tots els valencians.