dijous, 22 d’abril del 2010

CAP DE CÀRTEL (sic)


Una errata en un article de premsa sobre la continuïtat de Camps com a candidat a la Generalitat ha convertit el president en el capitost d'un càrtel. La notícia informa que el PP valencià està fent xantatge a la direcció nacional amb enquestes que assenyalen que la majoria del PP a València perilla "si Francisco Camps no és cap de càrtel (sic)". És una errata tan inoportuna que per uns segons no s'identifica com a tal i obliga a rellegir la frase diverses ocasions fins a assegurar-se que es tracta efectivament d'una errata, llevat que el periodista haja volgut realitzar un deliberat joc de paraules simulant una errata.
En tot cas, el fons de la notícia té substancioses aportacions que se sustenten en "fonts del màxim nivell del PP valencià". Segons eixes fonts, els intents dels populars valencians per desembarassar-se del cas Gürtel estan resultant infructuosos, fins a l'extrem que en la seu nacional del PP s'estan plantejant la possibilitat de soltar llast i buscar un candidat/a alternatiu. Els esforços del guru de Camps, Rafael Blasco, se centren ara a demostrar a Rajoy i a Cospedal que això seria una imprudència temerària, i que per tant perillaria la continuïtat del PP al capdavant de les institucions valencianes, per al que Blasco exhibix enquestes que possiblement haurà elaborat ell mateix.
Tal és el grau de desesperació de Camps que ja contempla, en el cas que el 12 de maig no siga imputat per suborn, eleccions anticipades amb ell com a "cabeza de cartel" (amb prominència sol.làbica sobre la e).