dilluns, 19 d’abril del 2010

AVÍS PER A CAMPS

En tant que la notícia apareix hui en un únic diari, casualment l'ABC, el fet no deixa de ser primícia per a la resta dels consumidors de premsa. Luis Bárcenas i Jesús Merino han deixat els escons en el Senat i el Congrés, respectivament, que van obtindre en les candidatures del PP, arran de la implicació d'ambdós en la trama de corrupció en la que està implicada este partit.
Les renúncies, encara que tard, es produïxen en un moment en què es convertixen en perillosos antecedents per a nombrosos càrrecs públics del PP a la Comunitat Valenciana, entre ells el propi president, Francisco Camps.
Amb la decisió de Bárcenas i Merino, el president Camps i nombrosos càrrecs del PP valencià, entre consellers i diputats, es veuran en el dilema de seguir els passos de l'extresorer popular i del diputat per Segòvia en el cas de que acaben imputats, o ignorar el que pareixen indicacions i desitjos de Mariano Rajoy, apremiat, tot cal dir-ho, per Esperanza Aguirre, que és qui major rèdit està obtenint en l'interior del PP en termes de credibilitat i contundència, a costa de la direcció nacional.