divendres, 30 d’abril del 2010

EL PP ES PENEDEIX D'OLIART, VALGA'M DÉU


El Grup Popular en el Congrés dels Diputats diu que es penedeix d'haver votat l'elecció d'Alberto Oliart com a president de RTVE. El diputat del PP Moreno Bustos va arremetre de forma inusitada en la comissió de control contra els informatius de TVE, va considerar un error haver votat a Oliart, i va sentenciar que des d'ara ja no té el seu suport.
Almenys el PP ha tingut l'oportunitat de votar el president de RTVV, perquè en Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) el director general de l'ens ha sigut anomenat a dit sense passar per les Corts, i no sols obviant el consens parlamentari, sinó el del mateix consell d'administració de RTVV, que és qui ha de nomenar al director general.
Així que els diputats de l'oposició en les Corts Valencianes ni tan sols podem lamentar-nos d'haver tingut l'oportunitat de donar el nostre suport a un director general de RTVV, ni l'actual, José López Jaraba, ni el predecessor, Pedro García, que va fugir abans que el sorprenguera en el càrrec l'al·luvió de contractes irregulars amb les empreses de la trama Gürtel.
El diputat del PP en el Congrés Ramón Moreno Bustos va dir esta setmana en la comissió de control que els informatius de TVE són sectaris, falten a la veritat i a l'objectivitat, va acusar a l'ens de manipular, i va emprar el terme de desvergonyiment informatiu.
Cal tindre el rostre forrat de platí. El diputat popular hauria de programar-se una estada a València per a fer un seguiment dels canals de TVV i Ràdio Nou, abans d'encebar-se de forma hipòcrita amb el president de RTVE. Ahir mateix, i perquè es veja que no cal anar més lluny, Ràdio Nou va informar en els seus butlletins que el portaveu socialista Ángel Luna va fracturar un contracte quan era alcalde d'Alacant, però no va dir que eixa informació era la resposta del PP a l'informe que va exhibir al matí Luna en les Corts per a denunciar el fraccionament indiscriminat i continuat de contractes en la Generalitat per a afavorir a les empreses de la trama Gürtel. Eixa part de la informació va caure dels butlletins de Ràdio Nou.