dimarts, 30 de juny del 2009

RITA, DOS VEGADES DESLLEIAL


Inauguració de les obres de l'Avinguda de Catalunya, amb la maqueta en primer pla.
L'alcaldessa de València, Rita Barberá, va exhibir una impròpia falta de tacte durant l'acte d'inauguració del nuc viari que ha construït el Ministeri de Foment en l'avinguda de Catalunya. La ciutat és dos vegades lleial, però la seua alcaldessa ha estat deslleial per partida doble, en primer lloc per no admetre el compromís del Govern amb la ciutat de València, i després per dedicar el seu discurs inaugural a criticar el Govern.
La lleialtat institucional se li pressuposa a un càrrec com el que exerceix Rita Barberá, per deferència, i per l'interés general dels valencians. No obstant, Rita Barberá no sols es dedica a promoure la confrontació institucional, sinó que tendeix constantment a la pràctica de la demagògia i el niqueisme.
Em consta de forma directa i irrefutable que l'alcaldessa de València i el seu seguici s'han esforçat perquè les obres de l'AVE que s'estan executant al sud de la ciutat tinguen la menor repercussió possible en la premsa. Periodistes de mitjans afins al PP m'han confirmat les indicacions expresses de l'Ajuntament de València perquè les obres de l'AVE passen desapercebudes. I ja és difícil, perquè només cal circular pel bulevard sud o viatjar amb tren per a adonar-se de la magnitud de l'actuació.
No obstant, Rita està dedicada a ocultar la realitat, a privar els valencians d'informació sobre el canvi radical que patirà la seua ciutat quan d'ací a un any el primer AVE es detinga en l'estació provisional, i quan dins d'uns pocs anys més la ciutat faça realitat la major transformació des de l'Exposició Regional amb la creació del parc central, el soterrament de les vies, l'eixida subterrània nord de l'AVE i l'estació definitiva. En eixe moment, quan arribe l'hora de tallar les cintes, el meu desig, amb tots els respectes, és que València tinga un govern socialista, però si Rita continua sent alcaldessa tornarà a ser dos vegades deslleial.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es