dimarts, 2 de juny del 2009

QUATRE EXCEL.LENTS MOTIUS PER A DIMITIR, TRAGES A BANDA


Als darrers quatre mesos, des del passat 6 de febrer, el president de la Generalitat ha mentit en les Corts, és a dir, ha mentit al conjunt dels valencians, ha sigut imputat per la presumpta comissió d'un delicte de suborn, s'ha vist enredat en apunts comptables d'empreses de la trama de corrupció que revelen importants pagaments al "PPVLC", ha sigut sorprés en comprometedores converses amb persones a qui deia no conéixer i a les que no obstant emplaçava per a parlar d'allò nostre, ha utilitzat les institucions valencianes per a organitzar-se actes multitudinaris de desgreuge, s'ha inventat viatges per a eludir sessions de control en les Corts etc. I no obstant, no se m'ha ocorregut recórrer a la petició de dimissió per a un personatge que a més està dedicat a boicotejar tota l'acció del Govern d'Espanya, que manté a la Generalitat en uns índexs d'endeutament difícils de justificar, que menysprea serveis públics bàsics, que elabora al seu capritx els informatius dels mitjans públics de comunicació, i que dóna suport a desllenguats com Alfonso Rus i Carlos Fabra.
No se m'ha ocorregut mai sol·licitar la dimissió. Però hui han confluït en un sol dia quatre fets que haurien de fer plantejar al propi Camps la conveniència de la seua continuïtat en el càrrec.
D'una banda, hui s'ha conegut que la valenciana és una de les tres comunitats autònomes en què la desocupació va continuar augmentant al maig, i això que la construcció ha deixat de destruir ocupació, i són els serveis i la indústria els sectors en què es registren les caigudes.
En segon lloc, s'ha conegut que la Seguretat Social va perdre 1.064 afiliats en el mes de maig en la Comunitat Valenciana, mentres que el sistema a nivell nacional va retornar a dades positives i va guanyar 69.304 cotitzants (+0,38 per cent), la qual cosa va situar el número d'afiliats al finalitzar el mes en 18.103.487 ocupats, segons dades facilitades hui dimarts pel Ministeri de Treball i Immigració.
En tercer lloc, una escola privada de negocis preveu que la Comunitat Valenciana mantinga al setembre el major increment de la desocupació a nivell nacional, i que el percentatge de persones sense ocupació supere el 21%, és a dir, la pitjor evolució de tot l'Estat per al segon semestre.
I finalment, un altra dada coneguda hui assenyala que la Comunitat Valenciana registra la major caiguda en la venda de cotxes de tot Espanya, un 47% menys que al maig de l'any passat, i això a pesar del pla d'ajuda en vigor des de fa un mes.
Per això, i al marge de trages, contractes massius amb empreses involucrades en trames de corrupció, i amistats perilloses, Francisco Camps té quatre excel·lents motius per a reconsiderar la seua continuïtat al capdavant d'un Govern que conduïx al País Valencià cap al no-res.

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

Isabel, després d'aquestes dades tant aclaridores, el PP i Paco Camps, posen en marxa de nou el noticiari del règim ( el canal autonòmic de televisió pagat per tots els valencians) i la culpa és de Zapatero.

I ací a veure qui es l'atrevit que presenta la dimissió