divendres, 12 de juny del 2009

ELS TRAGES SÓN L'ANÈCDOTA

Ho vinc dient des de fa setmanes. Els trages són l'anècdota, la part ínfima que aflora. La justícia, la premsa, l'oposició i l'opinió pública han encallat en els trages, i han obviat el més rellevant del cas Camps, la branca, o millor, el tronc valencià de la trama Gürtel.
Ara l'instructor del cas Gürtel en el TSJ de Madrid demana al Tribunal Suprem que investigue a dos aforats per frau fiscal i suborn, un d'ells el tresorer del PP, Luis Bárcenas, que tenia l'esperança que el dia 30 de juny prescriguera un presumpte delicte pel pagament de 330.000 euros no declarat a Hisenda, xifra que coincideix a més amb les de la comptabilitat de les empreses de Correa lliurada a "L. B", sigles que segons el PP no corresponen a Luis Bárcenas.
Efectivament, com diu Rajoy, no és creïble que Camps s'haja deixat embolicar per tres trages. Jo pense com Rajoy. D'haver-se deixat embolicar, ho hauria fet per alguna cosa més.
No sorprendria que el TSJ de la Comunitat Valenciana seguira els mateixos passos que el de Madrid, a la vista que hi ha apunts comptables en les empreses de la trama que desvelen el pagament de 420.000 euros al "PPVLC".
Ací, i no en els trages, està el rellevant de la trama en què apareix implicat el president de la Generalitat, Francisco Camps.
Com va dir ahir el portaveu del PSPV en les Corts, Ángel Lluna, sospite que a Camps li queden dos anys de president.

3 comentaris:

El Sapo ha dit...

Camps té molt acotat l'espai al què pot convocar eleccions.
No ho pot fer més tard que mig 2010, primer quadrimestre com a molt. L'AVE està arribant i no pot arriscar-se ara a decidir esperar-se a que els efectes de l'AVE escampen.
Tampoc pot convocar-les ara, sense saber com li anirà al Gürtel. No ho podia fer abans de les europees, però ara amb estes guanyades, ja pot.
Esteu-se a l'aguait.

Anònim ha dit...

EL QUE NO DEURIA SER UNA ANÈCDOTA ÉS EL QUE ESTA FENT EL MINISTERI DE FOMENT AMB EL CORREDOR DEL MEDITERRÀNI...EM DONARIS VERGONYA SER SOCIALISTA VALENCIÀ perquè el PSOE els maltracta als valencians i també a vostés...m'agradaria un PSPV REAL...en el PSPV d'ara queden totalment deslegitimats per fer valoracions del cas gürtel o qualsevol cosa...per ESTOS MOTIUS VAIG VOTAR EN BLANC EN LES MEUES PRIMERES ELECCIONS.

SALUTACIONS CORDIALS I LI DEMANE DISCULPES DE BESTRETAN SI S'HA OFÉS PEL COMENTARI, no era ma meua intenció.

caminant

Isabel Escudero ha dit...

És evident que la potestat de convocar eleccions és una eina a l'abast del president per a utilitzar-la com més li convinga. Ara bé, no tinc clar que siga l'actual el moment que li convé, entre altres coses perquè al PP encara estan valorant la conveniència de que siga o no Camps el candidat. Ja ens entenem.