dilluns, 4 de febrer del 2008

UNS DUBTES AL VOLTANT DE LA SEGURETAT CIUTADANA

El meu company Josep Martí, candidat del PSPV de Castelló al Senat, ha instat a l'exdiputat del PP Miguel Barrachina, ara candidat a revalidar la seua acta en el Congrés, a esbrinar quants quarters i comissaries va construir el Govern del seu partit en la província de Castelló, i li demana que "si té dubtes en el recompte" dirigisca una pregunta al Govern per a conéixer amb exactitud quantes infraestructures relacionades amb la seguretat ciutadana es van construir en la província entre 1996 i 2004.
Una vegada obtinguda la resposta del Govern, Martí insta a Barrachina a convocar una roda de premsa per a informar del resultat, i es presta fins i tot a acompanyar-lo en la compareixença davant dels mitjans de comunicació per a ajudar-li a aclarir qualsevol dubte respecte del compromís dels governs d'Aznar amb la seguretat ciutadana.
Sense intenció d'avançar esdeveniments, Martí calcula que en eixos huit anys es van construir zero quarters i zero comissaries. No obstant això, prefereix esperar la resposta oficial a la pregunta de Barrachina per a garantir la certesa de les dades.
De pas, Martí consideraria adequat que l'exdiputat el PP s'interessara en eixa mateixa interpel·lació pel nombre d'agents amb què comptava la comissaria de Castelló en el moment en què el PP va abandonar el Govern, al maig del 2004. Segons les dades de què disposa el candidat socialista, la comissaria de la capital comptava en eixa data amb 135 agents, un 70% menys dels que hi ha en l'actualitat, encara que així mateix, en tot cas, prefereix esperar a la certesa de la certificació oficial que es derive de la pregunta de Barrachina.
Martí estimaria convenient a més que el representant del PP exigira en eixa mateixa pregunta dades sobre l'evolució de les xifres brutes d'infraccions penals, i si és el cas de la taxa de criminalitat. Segons les dades que obren en poder del PSPV, 2002 continua sent l'any rècord en la comissió de delictes en la província de Castelló, i en els anys posteriors, a pesar de l'increment de la població, encara no s'ha aconseguit la xifra d'aquell any, a pesar del continu alarmisme de Barrachina. En tot cas, el PSPV desitjaria que fóra el mateix Barrachina el que esbrinara pels conductes oficials si efectivament l'any 2002 continua ostentant el rècord de criminalitat, i si és així, li commina a informar l'opinió pública per a aclarir dubtes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://fesunbotutil.blogspot.com/