dimarts, 19 de febrer del 2008

EL PP DE CASTELLÓ EVITA ELS DEBATS

El PP de Castelló ha renunciat a designar cap representant per a participar en els dos debats celebrats ahir entre candidats, un en la Universitat Jaume I i un altre en Ràdio Castelló-Cadena SER, i a més ha anunciat l'absència de la seua cap de llista al Congrés en l'acte "Tinc una pregunta per vostè" organitzat demà dimecres pel Consell de l'Estudiantat de la UJI.
L'actitud del PP només es pot qualificar de "menyspreu" perquè priva els ciutadans de la possibilitat de confrontar en directe les propostes electorals i de formular preguntes als candidats, i cal exigir al PP que done explicacions sobre les absències dels seus candidats en actes públics i plurals.
El PP no va enivar ahir cap representant a un debat organitzat per la UJI sobre les propostes electorals en matèria d'economia de recursos naturals, en el que sí que hi va participar el candidat socialista al Senat Josep Martí. Quasi a la mateixa hora, el PP va deixar d'acudir a un altre debat amb la resta de candidats sobre polítiques de joventut emés en directe per Ràdio Castelló-Cadena SER, en el que per part del PSPV va participar la regidora en l'Ajuntament de Castelló Sofía Fernández.
La meua condemna, doncs, de la negativa del PP a confrontar les seues proposta en públic amb la resta de candidats, una actitud l'orige de la qual només pot ser la por del PP a sotmetre's a les preguntes directes dels ciutadans.
El PP és ostatge de les seues incoherències i dels seus incompliments, i evita acudir als debats per a eludir aclarir en públic la indefinició del seu programa respecte dels transvasaments, la peculiar composició de les seues candidatures, la renúncia d'Andrea Fabra al càrrec de senadora territorial, la tramitació urgent de la llicència del xalet de Juan Costa, o el pobre balanç de les seues dos legislatures.
A més de renunciar a participar en els dos debats que es van celebrar ahir, el PP ha confirmat que el seu cap de llista, Juan Costa, no acudirà demà dimecres a l'acte organitzat en la UJI en el que el Consell d'Estudiants desitja reproduir el format del programa "Tinc una pregunta per vostè" amb els candidats de la circumscripció de Castelló, la qual cosa per al PSPV evidència de forma definitiva que el PP basa la seua campanya en la manipulació i l'engany, i pretén impedir que queden al descobert les seues mentides.