dimecres, 13 de febrer del 2008

EL PP DIU QUE TÉ UNA ENQUESTA

El PP de Castelló diu que ha encarregat una enquesta, i eixa enquesta diu que el PP li traurà set punts al PSPV el 9 de març. Un resultat, pense, que només podria donar-se si Alberto Fabra no haguera pujat els impostos fins al límit, si Carlos Fabra no haguera col·locat la seua filla de candidata per a aforar a Alfonso Ferrada, si a Juan Costa no se li haguera sorprés en un tracte de favor de l'Ajuntament de Castelló per a accelerar les llicències de la mansió que s'està construint en la platja del Pinar, si la Diputació no haguera incrementat fins a la trentena la llista d'assessors, si no haguera alcaldes del PP imputats per adulterar censos electorals, i si el Patronat de Turisme haguera acudit a Fitur amb una miqueta més que oferir que un torneig de golf en el club privat de Fabra.
Només en el cas que tot això no haguera ocorregut, el PP podria somiar amb un resultat com el que dóna l'enquesta elaborada per encàrrec propi.
Ni en els millors temps de Fabra, abans de veure's implicat en assumptes de tribunals, s'ha produït un resultat en eleccions generals com el que oferix ara l'enquesta del PP, amb la qual cosa resulta inimaginable que vaja a produir-se un desenllaç com el que augura eixe sondeig.
Crida l'atenció la disparitat dels resultats d'esta enquesta amb totes les que s'han fet públiques fins ara a diferents mitjans de comunicació, en les que en tots els casos es contempla la possibilitat d'un gir electoral a Castelló.
De fet, Castelló figura entre una de les díhuit circumscripcions electorals en què el Comité Federal del PSOE contempla la possibilitat que es puguen guanyar diputats i senadors.
Sospite que el PP tracta d'invertir amb enquestes cuinades una tendència que li pot fer perdre un diputat i un o dos senadors a la província de Castelló, quan no sols és factible llevar un diputat al PP a Castelló, sinó que a més veig cada dia més possible guanyar també un o dos senadors. Els disbarats del PP amb el programa nacional estan contribuint a això.