dilluns, 11 de febrer del 2008

COSTA ABANDONA ESTA VEGADA CASTELLÓ FINS I TOT ABANS DE SER ELEGIT DIPUTAT

El candidat del PP per Castelló i coordinador del programa electoral d'este partit, Juan Costa, ha provocat un caos amb el programa i ha ficat Mariano Rajoy en diversos compromisos, i el més greu, per a fer això s'ha absentat de Castelló en esta campanya, amb la qual cosa es pot dir que Costa esta vegada ha abandonat Castelló abans fins i tot de ser elegit diputat. Elíder nacional del PP ha hagut d'eixir a explicar i matisar cada una de les "idees" que Juan Costa ha inclòs al programa, i en tenim exemples amb els transvasaments, el certificat d'immigració o els cinc-cents milions d'arbres.
La desafortunada intervenció de Juan Costa com a coordinador del programa del seu partit fa dubtar de les seues capacitats com a gestor públic, i cada una de les seues propostes han propiciat enfrontaments enverinats entre el PP de distintes comunitats autònomes, i estrafolàries intervencions dels seus companys de partit, amb exemples tan desafortunats com els cambrers d'Arias Cañete o la mutilació de mans als lladres de Pizarro. Tot un despropòsit del què només cal responsabilitzar al candidat del PP per Castelló com a coordinador del programa.
Amb el desgavell que ha generat amb el programa electoral del PP, Costa no compta amb les millors credencials per a concórrer com a candidat per cap circumscripció, i menys per Castelló, després d'haver abandonat per dues vegades la seua obligació de defendre els interessos de la província, la primera per a ocupar responsabilitats de Govern i la segona per a treballar en el FMI, en un despatx d'advocats i en La Caixa.
El més cridaner és que per a protagonitzar el caos que ha originat a Madrid ha hagut d'absentar-se de Castelló en plena precampanya, amb la qual cosa es pot afirmar que en esta ocasió Costa no ha esperat a ser triat per a abandonar a la província, ho ha fet inclús abans.
Juan Costa hauria de vindre més a Castelló per explicar a la important colònia d'estrangers la seua proposta de visat per punts, i perquè explique al conjunt dels ciutadans la desaparició del transvasament de l'Ebre del programa.
Juan Costa és el gran absent en la circumscripció per la qual pretén ser triat diputat, i ha descarregat tot el pes de la campanya sobre la filla de Fabra i Carlos Murria, dos pesos pesants de la política.