dissabte, 22 de desembre del 2007

Camps dóna per perdudes les eleccions

El president regional del PP, Francisco Camps, ha declarat a la premsa de hui què serà reivindicatiu siga quin siga el signe del Govern que es forme després de les eleccions generals del proper mes de mars. Això només té una interpretació possible: Camps mai havera anunciat que va a ser reivindicatiu si el candidat del seu partit a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, tingués encara que només fóra una possibilidad de formar govern. Per tant, només cal deduir que Camps ha sentenciat Rajoy abans d'hora, de la mateixa manera que el portaveu del PP al Parlament Valencià, González Pons, el va sentenciar el dia que va proposar un gran pacte PSOE-PP per barrar les possibilitats dels partits minoritaris. Un i altre tenen clar que Rajoy no té cap possibilitat de governar Espanya la pròxima legislatura, i d'ahí a les declaracions que escoltem.
Vaja, Camps anuncia ara que serà reivindicatiu siga quin siga el govern. Però si no se'n va recordar de reivindicar fins que Zapatero va ser nomenat president del Govern!!!! Mai abans se l'havia escoltat demanar ni una gota d'aigua, ni celeritat amb l'AVE, ni policies, ni casernes, ni corredor mediterrani, ni res de res. La inspiració li va vindre després de les eleccions generals de 2004. I ara ens hem de creure que si Rajoy fóra el pròxim president del Govern Camps estaria dia sí dia també tirant-li en cara allò del trasvassament, la manca de policies i casernes, l'AVE, etc.
No cal que espere a que canvie el Govern per a reivindicar. Pot començar ara mateix. Pot preguntar-li al seu líder, Rajoy, perquè des d'esta setmana a Valladolid i Màlaga disfruten d'AVE i els valencians no, per eixemple.