dijous, 30 d’abril del 2009

FABRA TORNA A DEIXAR BUIT L'ESCÓ


Fabra és més propens a imitar a Bertín Osborne en shows de Canal 9 que a acudir a les Corts.
L'alcalde de Castelló ha tornat a deixar hui buit l'escó de les Corts i s'ha perdut les habilitats del president del Consell per a eludir la resposta a les preguntes de l'oposició. Sí que ha acudit a donar suport a Camps en "su ratito largo" l'alcaldessa de València, Rita Barberá, qui ha estat qui ha instigat les diverses ocasions en les que els diputats del PP s'han posat en peu al final de cada intervenció de Camps.
Francisco Camps ha insistit hui en les Corts que el poder judicial és "independient" (sic), i en eixa premissa ha evitat la resposta política a les preguntes de l'oposició, a pesar que se li ha inquirit de la manera més concreta possible sobre la veracitat de la conversa que ha transcendit entre ell i un dels caps de la trama de corrupció que investiguen els tribunals.
Se li ha preguntat si el contingut d'eixa conversació és real, si els regals esmentats en la conversa han existit, se li ha demanat una valoració política de la seua implicació en eixa suposada trama, i el president s'ha acollit en tot moment a la independència del poder judicial i secrets de sumari.
Les acusacions que s'estan coneixent contra el president del Consell són massa greus com per a continuar burlant el control parlamentari.
I tot això és el que s'ha perdut l'alcalde de Castelló, l'únic que no ha estat hui per a posar-se en peu i aplaudir fins a la fallada muscular després de les intervencions del seu president.
Encara que Fabra té una causa justificada: estava tractant de defendre la preservació dels títols honorífics atorgats per l'ajuntament a Franco en el ple municipal.

1 comentari:

Valencianiste ha dit...

traïdora, no tens ideologia ni projecte politic, votar en contra d'emtrar al Ramon Llull.

Esta es l'ultima ja n'he fet masa de claudicacions.

Per ha hi no pase.

Au bon vent....