divendres, 24 d’abril del 2009

LA SANTA FAÇ

Camps, ahir, a la romeria de la Santa Faç. (Foto: El País)
El president de la Generalitat, Francisco Camps, va participar ahir amb semblant seriós en la romeria de la Santa Faç d'Alacant, d'acord amb el recolliment i la solemnitat que imposa la celebració, el mateix dia que es coneixia una de les seues converses amb el president d'Orange Market, Álvaro Pérez, esplèndid com pocs amb els seus amics.
Si alguna cosa va demostrar Camps al llarg del recorregut de la romeria és tindre just la faç d'acer per a encaixar com si res les acusacions que s'estan vessant en contra seu, mentre en el seu partit, ni la secretària general, ni el president gallec s'han atrevit a fer un pas al front. Només Rajoy es mostra incrèdul davant de la possibilitat que Camps haja tirat per la borda el seu crèdit per "tres trages", encara que el president del PP estiga tractant en va de llevar plom a l'assumpte, perquè em fa a mi que això dels trages és només la punta d'un gran iceberg, sense que pretenga amb això posar en dubte les adjudicacions de la Generalitat a Orange Market per valor de sis milions d'euros, perquè com diu el vicepresident del Consell Vicente Rambla, la Generalitat té més de dos mil proveïdors, i El Bigots era un més, com són altres més Construccions Taroncher i l'empresa de neteja d'Ulibarri.
Això de Camps no es sosté ni entre els seus.

1 comentari:

Kilian ha dit...

Hola Isabel, he estat mirant el teu blog, i m'agrada. Saps, fa poc que m'he he afiliat, si bé ja portava temps col·laborant, i hui (bé ja ahir) he estat parlant amb dos amigues a la Facultat de Geografia i Història. Són dos dones madures, que els 50 anys no els compleixen ja, i que treballen en el sector de la infermeria. I que els costa un bon esforç arribar a fi de mes. He començat a fer campanya per a les europees, i he tret el tema dels trages, així que, com podràs imaginar, a elles, que tant els costa treure la família endavant i guanyar el pa, no els fa cap gràcia que al nostre president li regalen els trages amb corrupcions (presuntes) (o...), com es va comentar ahir en l'agrupació (Orriols) (i com he procurat fer veure) Potser ja va calant entre la societat, i els va caiguent la màscara. Endavant i força!