dijous, 15 de gener del 2009

ELS SOCIALISTES DE CASTELLÓ VAN PEL BON CAMÍ

Marta Gallén es rebolca en el fang.
El Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Castelló deu anar pel bon camí en la seua tasca de controlar al PP d'Alberto Fabra. Això és el que es desprén, si més no, de l'allau d'articles d'opinió que recull hui la premsa de Castelló signats per regidors i altres càrrecs del PP, en els que descarreguen totes les seues ires contra el portaveu municipal socialista, Juan María Calles.
En el periòdic Mediterráneo, la tinent alcalde del Grau, Marta Gallén, tracta de desacreditar la tasca de Juan María Calles en la seua etapa com a subdelegat del Govern, i l'acusa de col·lapsar assumptes com el desdoblament de la N-340 (va ser Alberto Fabra qui es va desdir de la seua conformitat amb el projecte després de la derrota electoral del PP en les generals de 2004), l'arribada de l'AVE a Castelló (projecte nascut arran d'una proposta dels diputats socialistes castellonencs en el Congrés i que el PP ni tan sols hi havia contemplat), i les cues d'estrangers (va ser Calles qui va posar en servici les noves oficines d'estrangers just per a evitar les cues que serpentejaven la comissaria en l'etapa del PP).
A Marta Gallén li ha d'estar encara coent el fet que el seu districte, el Grau, siga un en els què el PSPV va aconseguir superar al PP en les últimes eleccions municipals, a pesar de figurar l'empresària de la rebosteria Marta Gallén com a cartell del PP.
En un altre diari, Levante-EMV, el regidor alliberat del PP Vicent Sals intenta en un grosser article responsabilitzar a Juan María Calles fins de les hostilitats en el Pròxim Orient. Els augments de tarifes de subministraments energètics i transport col·lectiu a Espanya, la destrucció d'ocupació, les fluctuacions econòmiques. Tot és culpa de Calles, excepte les descomunals pujades d'impostos aplicades en l'Ajuntament de Castelló enguany, la condició d'alliberat del propi Sals i molts altres regidors populars, el sou cent mil eurista de l'alcalde, o les promeses incomplides del mateix Fabra: Nou Castalia per a cinquanta mil espectadors, escoles infantils per tots els barris, plantació de deu mil arbres, TvrCas dins del termini i la forma escaient, centre de convencions de Calatrava, etc, etc, etc.Això no és culpa de Calles. Almenys Sales no ho esmenta al seu article.
I per a rematar, en el periòdic Mediterráneo la diputada en el Congrés Andrea Fabra, filla de Fabra Carreras, il·lustre veïna de Madrid, i que va renunciar al seu anterior càrrec de senadora territorial per a aforar a l'exalcalde de Burriana, parla també de l'augment de la desocupació, però eludeix citar que la desocupació creix tres vegades més en la comunitat que governa Francisco Camps que en la resta d'Espanya, i que Castelló lidera la destrucció d'ocupació a Espanya, potser perquè el el taulellet està directament lligat a un sector, el de la construcció, en el què Camps va encomanar tota la prosperitat dels valencians. Potser si el Pla de Competitivitat del Taulellet que va prometre el PP s'haguera fet efectiu Castelló no estaria tancant empreses.
Van, doncs, pel bon camí. Els meus companys del Grup Municipal Socialista de Castelló estan encertant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No us podeu perdre Iuventutis Day al Teatre Micalet de València
i s'ha prorrogat!!

http://www.tv3.cat/videos/932169/Satira-politica-i-religiosa-a-Valencia