dijous, 16 de juliol del 2009

VAJA AMB CATALINA

Catalina Luca de Tena, editora del diari en el fòrum del qual es va esplaiar ahir Rajoy per a desmentir que estiga patint xantatge pel seu tresorer, va dir en el seu discurs d'introducció que Andalusia és clau per a l'arribada de Mariano Rajoy a la Moncloa.
El fòrum se celebrava en la seu de Màlaga del diari en qüestió.
I quin interés pot tindre Catalina en que Mariano Rajoy arribe a la Moncloa?
En la següent frase del seu discurs pot estar la resolució de l'enigma. Diu Catalina que el paper del seu periòdic és el de garant dels interessos d'Espanya. I segons pareix, el que al seu parer més interessa a Espanya és que estiga governada per Rajoy. No vagen a creure que la devoció que Catalina sent per Rajoy és incondicional ni dogma de fe. Simplement el que encarna Rajoy coincideix amb el paper que el diari s'ha imposat a si mateix com a garant dels interessos d'Espanya, i el que interessa a Espanya és que Rajoy s'acomode en la Moncloa, diu Catalina.
En la meua vida he vist el propietari/a d'un diari prendre partit de forma tan descarada per una opció política en un acte suposadament públic. Només li va faltar demanar el vot als andalusos per al PP.