dijous, 7 de gener del 2010

CANAL 9 POSA EN BOCA DE CAMPS EL QUE CAMPS NO S'ATREVIX A DIR

La nova ofensiva del PP valencià contra el Govern s'ha iniciat amb l'avançada de Canal 9 i la seua provada habilitat per a mentir. El principal canal de Ràdio Televisió Valenciana ha obert el foc prenent part i posant en boca del president de la Generalitat el que el president no s'atrevix a posar en la seua per por a María Dolores de Cospedal.
Arran de la informació sobre la paralització del projecte de remodelació del Cabanyal, notícia que el canal públic ha utilitzat de pretext per a enllaçar amb un llistat de suposats greuges del Govern amb els valencians, Canal 9 va dir que Francisco Camps és un ferm defensor de la continuïtat del transvasament Tajo-Segura, una asseveració que encara no hem sentit en boca del president. Camps hauria de demanar una rectificació a Canal 9 o demandar-la per haver posat en boca seua coses que ell no ha dit.
És un acte de covardia. Camps no s'ha definit sobre el transvasament per a no entrar en conflicte amb els dirigents estatals del seu partit, però en canvi ordena que Canal 9 difonga les seues preferències amb l'esperança que Dolores de Cospedal no sintonitze el canal públic valencià.
Canal 9 s'ha erigit en part en el conflicte del Cabanyal i ha qualificat l'orde del Ministeri de Cultura de "nou greuge" del Govern, per a soltar a continuació una retafila del que el canal públic considera greuges. En la seua línia. El nou director general, López Jaraba, només ha vingut carregat de bona voluntat, però amb escasses intencions.
Però per a gosadies, les declaracions amb què el secretari de comunicació del PP, Esteban González, va obrir l'any. L'exconseller de Camps va tornar a posar en dubte la legalitat del sistema Sitel d'escoltes telefòniques amb la vetlada voluntat d'invalidar el procés judicial per corrupció en què està immers el seu partit. FA l'efecte que el PP va a remoure's en el fang en el seu intent desesperat de sobreviure.

1 comentari:

El Sapo ha dit...

Bon apunt. No és, tanmateix, un fet aïllat. Las Provincias també assegura el què no hem sentit, però sense dubte existix a un pla de la realitat que la nostra "rojor" ens impedix veure...
Honestament: veient hui C9 i llegint eixe "diari" la meua vergonya va més enllà de ser evalencià, espanyol o europeu. De veres me sobta del què som capaços els humans.
Que tingues bon any!