dilluns, 18 de gener del 2010

EL CONSELL LI REDACTA EL PROGRAMA A RAJOY

Els serveis de comunicació del PP valencià van distribuir ahir una peça amb suport gràfic en què anuncia que el partit "ja treballa en el programa que portarà a Rajoy a la Moncloa", titular il·lustrat amb una imatge suposadament dominical de Rafael Blasco, Antonio Clemente i Vicente Rambla assentats davant d'una pila de documents. No obstant, pocs mitjans han mossegat l'ham.
El desig de Francisco Camps, diu el PP, és bolcar-se en la campanya de les generals, però el desig vetlat és recordar-li l'una i l'altra vegada a Rajoy que sense els vots del País Valencià difícilment arribarà a la Moncloa. No obstant, al PP li convindria prendre's seriosament les declaracions del secretari general del PSPV, per a qui el País Valencià deixarà de ser un graner de vots per al PP estatal. Només li faltava això a Camps perquè Rajoy el deixara caure pel precipici. Camps sap que només la seua fortalesa electoral li pot servir d'escut davant del seu propi partit, i en eixes està, a preservar la seua condició.
Clemente adorna l'escena amb unes declaracions en què assegura que el PP valencià nodrirà el programa que portarà a Rajoy a la Moncloa, i per a això el partit, el grup parlamentari i el Consell (¿? també el Consell?) començaran a treballar en el programa de govern, "perquè el fi de l'era Zapatero ja ha arribat, i ha sigut la pitjor era de govern de la història de la democràcia".
A la vista de la concentració dels esforços dels populars valencians en el programa de les eleccions generals de 2012, ha de deduir-se que el programa de les autonòmiques de 2011 ja el tenen fet, o simplement no necessiten fer-lo perquè l'han incomplit tot i basta de repetir-ho.
A Camps se li acaba el crèdit i ho sap, com també sap que les conseqüències de la política del balafiament que ha aplicat en els seus dos mandats són irreversibles. Tampoc l'hostilitat sistemàtica cap al Govern d'Espanya ha beneficiat els valencians. El benestar dels valencians no augmenta reprovant ministres en les Corts, rebutjant els plans d'innovació tecnològica en les aules, boicotejant iniciatives de calat social com la llei de dependència, o utilitzant la potestat legislativa com a arma de confrontació. No és d'estranyar aquesta situació si com diu la nota del PP, el Consell està capficat en redactar-li el programa electoral a Rajoy.
El deteriorament de la qualitat de vida dels valencians acabarà amb l'única cuirassa que li queda a Camps, la dels vots.

1 comentari:

El Sapo ha dit...

I no t'oblides del "On va ser rebut amb esta ovació tancada"...
d'un altre dels talls.
Es impressionant, con la entrevista de "Gran otino" este matí.
Si, ja sé que pocs mitjans mosseguen l'ham, però me sé jo d'una ràdio que quan la sent me dic "I esta és la ràdio que hauria de fer botar a Camps i Rita?". Me calle que si no me perc!