dimecres, 20 de gener del 2010

CAMPS ES DILUÏX EN L'AIGUA PER A NO REVOLTAR A COSPEDAL


Camps ja no és el que era. En l'enèsima reunió amb Valcárcel celebrada ahir a València per a alimentar el discurs de la confrontació hídrica, el president valencià va cuidar al detall el contingut de les seues declaracions per a no revoltar María Dolores de Cospedal.
Vaig dir en un article anterior que a Camps ja no se li sentia denunciar a les clares la seua oposició a les pretensions de Castella-La Manxa sobre el Tajo, i els fets avalen eixes apreciacions.
Ahir Camps i Valcárcel van ser extremadament subtils a l'hora d'exposar les seues reivindicacions, i es van limitar a exigir del Govern un pacte sobre les competències en matèria d'aigua. Van defraudar, doncs, en la seua compareixença. Aquell Camps que imposava les seues condicions abans de caure en desgràcia s'ha vist relegat per una dirigent del seu partit que a més de ser secretària general, és de Castella-La Manxa.
Dolores de Cospedal, la mateixa que es va imposar a Camps en la decapitació de Ricardo Costa, revisa ara les declaracions del president valencià abans que este les publicite, sota el risc d'acabar com Costa. Qui l'ha vist i qui el veu. Les seues ambicions de liderar el món es van topar amb un informe policial i ha acabat d'escolà regional amb escasses perspectives fins i tot per a repetir candidatura al lloc que ocupa. S'ha dissolt en l'aigua.