dilluns, 19 de novembre del 2007

Nova manipulació dels abjectes serveis informatius de Canal 9

El secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, va acudir dissabte a València per clausurar la cimera del canvi climàtic, recolzar l'ubicació a Quart de Poblet d'una base per a missions de pau de l'ONU, i signar l'acord que permetrà la posada en marxa d'este centre logístic l'any 2009. A més, el secretari general de l'ONU va tractar amb la vicepresidenta del Govern d'Espanya, altres assumptes relacionats amb la participació d'Espanya a l'ONU.
Eixa és la notícia. No obstant això, per a Canal 9 (la televisió pública de tots els valencians), Ban Ki-moon va vindre a València a entrevistar-se amb Francisco Camps i Rita Barberà, i ambdós van tractar de convéncer al secretari general d l'ONU de l'important paper que poden jugar els governs regionals i locals en la consecució de la pau mundial. I afegeix la redacció de la notícia: Després d'entrevistar-se amb Camps i Barberá, "Ban Ki-moon va aprofitar per visitar els terrenys de Quart de Poblet on l'ONU vol ubicar la seua base logística de missions de pau". És adir, segons Canal 9, el secretari general de l'ONU va visitar València per reunir-se amb Camps i Rita, i de passada va ocupar-se de la base de missions de pau i de clausurar la cimera del canvi climàtic.
En realitat, el que va passar és que ni Camps ni Rita van saber estar al seu lloc, i van fer perdre el temps a tot un secretari general de l'ONU només per fer-se una foto i donar peu a Canal Nuo a manipular. A més, l'espectacle que va donar el vicepresident del Consell, Vicente Rambla, a les portes de la Delegació del Govern, és un descrèdit per al Govern valencià, que ha demostrat que no sap comportar-se, que no sap quin és el seu paper, i que no sap estar.
No ens podem quedar parats per més temps davant tant d'atemptat al dret dels valencians a rebre informació veraç. Canal Nou manipula constantment la realitat en funció dels interessos de Camps i el PP, menysprea els ciutadans, i ataca la seua intel.ligència.Ja en van massa vegades.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi me parece muy bien lo que dices de Canal 9. Pero me gustaria saber si tienes algo que decir respecto a la Gestora del PSPV y a la dimisión de Perelló.
Todo lo teníamos y esto nos faltaba!
Raúl

Isabel Escudero ha dit...

He manifestado públicamente a través de los medios de comunicación mi opinión sobre la gestora, su papel, y su condición. Siempre he sido de la opinión de que, sea cual sea la dirección política del PSPV, aunque sea transitoria, ha de contar con la confianza de la totalidad del partido, hasta el último militante. Personalmente estoy convencida de que la actual dirección hará lo que debe hacer, que no es otra cosa que llevar al partido a ganar las elecciones generales, y después garantizar un proceso de renovación orgánica sereno que permita asentar un liderazgo sólido y reconocible, con capacidad de ganar las elecciones autonóicas de 2011. La actual dirección la forman personas suficientemente capacitadas que sólo necesitan la confianza de la totalidad del partido para acometer esta tarea. Y en eso estamos. Yo la primera.
Respecto del compañero Andrés Perelló, ha tomado una decisión personal que él mismo ha explicado, y que yo no puedo más que respetar.

Anònim ha dit...

Hala pues!
Raul

Anònim ha dit...

Pues Vaya!
carchofeta pel cambi

Anònim ha dit...

Tu respuesta es politicamente correcta, pero dice tan poco que me ha dejado algo fría. ¿Nada más?
Lola