dijous, 22 de novembre del 2007

Esteban González ha sentenciat Rajoy abans d'hora

El portaveu del PP a les Corts Valencianes, Esteban González, ens torna a traure la llengua amb la proposta que ha fet al PSOE: una gran coalició a l'alemanya per tal d'impedir altres posibles coalicions que al PP no li convenen en tant i quan el someten a l'ostracisme i a la marginalitat parlamentària. L'oferta d'Esteban González té lectura de fons. El PP mai havera fet una proposta d'aquest tipus si tinguera alguna perspectiva de governar Espanya la pròxima legislatura. Per tant, el portaveu del PP d'ací està sentenciant al PP nacional abans d'hora, i admet que Rajoy no té cap possibilitat de guanyar les eleccions, ni de governar.
La qüestió que aixina de primeres em ve a la ment és si Esteban González ha fet la proposta per encàrrec d'algun dirigent popular de Madrid per tal d'obrir un debat, o ha estat una ocurrència pròpia, la qual cosa no deixaria de ser una imprudència política.
¿De debó pensa Esteban González que el tipus d'oposició al Govern i les actitus que ha mantés el seu partit permeten la gran coalició que planteja el portaveu del PP al Parlament d'ací? Cal ser ingenu, o simplement hàbil per ocupar espais als papers, que això sí ho sap fer bé.
Ja m'havera agradat a mi que Esteban González havera fet eixa mateixa proposta allà pel 1995 quan el seu partit li va donar ales a Unió Valenciana, li va cedir conselleries, la presidència de les Corts i altres institucions, i li va permetre divulgar l'absurda gramàtica secessionista amb els diners públics. ¿Aleshores no era vàlida la gran coalició que ara planteja el portaveu del PP?
Lagarto, lagarto. Déu tinga cura de les teues ocurrències.

1 comentari:

Andrés Perelló Rodriguez ha dit...

Dejate a Rajoy y a todos sus seguidores y pasatelo bien en estas fiestas. No merecen que les prestes tanta antención. Más tempranoq ue tarde, los valencianos les darán lo que se merecen, y entonces, como sucedió con Gil en Marbella, nadie les habrá votado nunca!.
Hala! Buenas Fiestas y Salud que no falte.
Desde Madrid con Alegría