dilluns, 19 d’octubre del 2009

ELCAS GÜRTEL NO EXISTEIX


La novetat, la capacitat de sorprendre i l'interés general són alguns dels trets que defineixen la notícia. I sens dubte, si els darrers dies s'ha produït alguna notícia és la que va donar divendres la consellera portaveu del Consell, Paula Sánchez, després de la reunió del Govern valencià: "El cas Gürtel no existeix a la Comunitat Valenciana".
És una gran notícia. Una notícia, a més, tranquilitzadora per al PP i per a la totalitat dels valencians. No hi ha hagut cap regal ni cap suborn, ni adjudicacions sospitoses de contractes públics, ni cap intent d'estafa amb els Grammy, ni evaporació de diners públics amb la visita del Papa. El Bigotes no ha existit, les seues converses estan tretes de context, tots podem dormir tranquils. Els diners dels valencians han estat en mans segures.
I si el cas Gürtel no ha existit, aleshores, perquè s'ha fet dimitir Ricardo Costa? Perquè ha eixit escapat Pedro García?
Hi ha una pila de coses que fan que Paula Sánchez, la portaveu del Consell, haja fregat el ridícul en la seua intervenció de divendres, i hui n'hem conegut una més. Hui hem conegut el nom i congnoms de la persona que es dedicava a portar els diners de la trama a bancs de paradisos fiscals amb una minuta de l'1'5% dels diners transportats.
Realment, si el cas Gürtel no haguera existit al País Valencià, la portaveu del Consell no s'hagera molestat en utilitzar el seu càrrec per a desmentir-ho.

1 comentari:

El Sapo ha dit...

No puc evitar deixar el comentari què he ficat al meu blog:



No ha de sorprendernos: hace apenas unos días y en "una radio nacional" -como diría Rajoy- el propio Lluís Bertomeu, aseguraba que "en la CV sólo existe el Partido Popular" (sic) lo que por eliminación implica que no existe ni PSPV ni EU ni Iniciativa ni BLOC. Asimismo, es bien sabido que no existe ni el descontento social con la Enseñanza, ni oposición al arrase del Cabanyal. LOs barracones no existen. Los alumnos de dentro tampoco, así como tampoco sus padres -bueno, sólo los descontentos: los alegres y conformistas sí existen- Tampoco existe Carmen Alborch, que es sólo una figura de ficción de la época del Felipismo como Naranjito o Mazinger-Z; Alarte tampoco existe. En breves fechas El consell anunciará/confirmará que no existe El Bigotes, ni Correa, ni tan siquiera De la Rúa. Tampoco existe -ya- Ricardo Costa como tampoco existe ya su Infiniti ni 14.000 de los euros que costó su Franck Muller -que al fin y al cabo tampoco existe- ni las veleidades antisemitas de Asencio. A todo esto ¿existe Camps?