dijous, 18 de setembre del 2008

COPEJAR ON MÉS DOL

Al PP valencià i a les seues polítiques cal copejar-les on més dol. I on més dol, al meu entendre, és a l'economia.
Fa només uns dies el president de la Generalitat signava amb sindicats i organitzacions empresarials el segon Pacte Valencià pel Creixement i l'Ocupació (PAVACE) per al període entre 2009 i 2013, que per als pròxims dos anys preveu una inversió de prop de 5.000 milions d'euros.
L'any 2001 el Govern valencià del PP ens va presentar el primer Pavace (2001-2006) amb una inversió anunciada de 4.600 milions d'euros, una quantitat de la que només es pot donar per executada, sent generosos, el 40%, segons les dades al meu abast. És a dir, no s'ha complert el primer Pavace, i Camps ens presenta el segon. Amb un poc de sort entre els dos sumen la inversió del primer.
Del final del primer Pavace ençà hi ha un parèntesi de dos anys en els que no hi ha ni rastre de nous pactes amb agents socials. I va ser signar el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, la declaració per a l'impuls de l'economia, l'ocupació, la competitivitat i el progrés social el passat mes de juliol, i posar-se Camps a elaborar a tota màquina el segon Pavace. Actua per mimetisme i gelosia política, i a més es permet de dir que a la declaració signada pel president del Govern d'Espanya els agents socials nacionals es van mostrar dòcils. En canvi al Pavace els agents socials valencians van ser, per a Camps, responsables. O tots tirs, o tots troians.
El que en realitat passa és que els valencians estem governats per una colla de "niñatos" frívols, presumptuosos i descarats que mentre prenien cafés al Bar Agujero es creien els escollits per a erigir-se en guies espirituals de la societat valenciana. Dels deliris d'aquell Clan de la Gomina, d'aquells Camps & Camps i González Pons estudiants de Dret, estem recollint el que estem recollint. Els "niñatos" ens han abocat a una situació en la que els efectes de la crisi es deixen sentir multiplicats per tres al País Valencià.
El Clan de la Gomina haurà d'explicar ara perquè la desocupació creix a València a un ritme tres vegades superior a la de la resta d'Espanya, perquè se n'han descuidat d'atendre els sectors productius tradicionals, perquè la inversió en la qualificació dels treballadors valencians ha estat zero, perquè el percentatge de fracàs escolar ací és el triple que el d'altres zones d'Espanya, perquè les societats públiques estan en situació de fallida, perquè els serveis públics s'han deteriorat fins extrems inconcebibles, i perquè el deute públic ens arriba al coll. Massa perquès.
Per cada aturat nou al conjunt d'Espanya, n'hi ha tres al País Valencià. Què n'ha de dir el Clan de la Gomina?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Para niñatas tu, chica bien.

Anònim ha dit...

FA MOLTS ANYS QUE VOLIA PARLAR AMB VOSTE!!! GRACIES PER PUBLICAR UN BLOG I DONAR LA POSIBILITAT DE DEBATIR, FARE EL MEU COMENTARI EN VALENCIA I DESPRES EN CASTELLANO PER A QUE LO ENTIENDA TODO EL MUNDO. DISCULPE PER LES FALTES DE ORTOGRAFIA PERO ES CERT QUE EL NIVELL DE LA EDUCACIÓ ES REALMENT LAMENTABLE.

ARA BÉ SR.MANIPULADORA, AQUESTA GENT QUE ELS DESPRECIES I ATAQUES HAN SEGUT, SON I SERAN ELEGITS PEL POBLE VALENCIA. UN RESPECTE PER AQUELLES PERSONES QUE CREUEN I TRIEN DEMOCRATICAMENT ELS SEUS MANDATARIS POLITICS.

SEGONA SOC UN EX-ALUMNE SEU, I NO VOTANT DEL PSOE, JA QUE ESTES SIGLES ESTAN URSURPADES PER AL MEU PENSAR, JA QUI NI VOSTE NI COMENÇANT PER EL SR.FELIPE GONZALEZ MARQUEZ VAN LLUITAR O LLUITEM PER ELS DRETS DELS OBRERS O TREBALLADORS UN CLAR EXEMPLE VA SER LA CREACIÓ DE LES EMPRESES DE TREBALL TEMPORAL, ELS CONTRATS BASURA AIXÍ COM ACONSEGUIR LA XIFRA DE 4 MILLONS I PICO DE ATUR, XIFRA QUE PAREIX QUE VOL ACONSEGUIR EL ALTRE SR.JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO.

NO TINDRE CAP INCONVENIENT DE FICAR-ME EN CONTACTE AMB VOSTE SI NO CENSURES AQUEST COMENTARI MEU.
PERO CREC QUE ME MEREIX UNA OPORTUNITAT JA QUE FA 15 ANYS ET VAIG TROBAR LA FARSA TEVA O EL RENUNCIO (EL TEMPS CONFIRME LES COSES), ESTAVES UTILITZAN EL TEU CARREC PUBLIC DE PROFESORA PER A FER DISCURSOS POLITICS ALS ALUMNES, NEGANT LA TEVA PERTENENCIA POLITICA, EM VA PAREIX LO PITJOR, MANIPULANT LES OPINIONS DE LA GENT, I AMB MENTIRES.
GRACIES A TÚ VAIG VEURE DE QUINA PASTA ESTEU FETS AQUESTA GENT QUE ANEU DE MODERNS PROGRESISTES, PERO SOU ELS MAJORS DICTADORS.
ARA BÉ AIXÒ NO TRAU QUE SI LO SR.CARLOS FABRA (DIPUTACIÓ) ES CULPABLE DE CONSEVOL DELIT QUE EL JUTZGUEN COM AL PRIMER. ESPEREM QUE TROBEN ALGÚ, UN CANDIDAT MEU SERIE EL SR.JUEZ GARZON QUE VINGUE A CASTELLÓ I AGAFE EL CAS DE FABRA, PENSE MÉS IMPORTANT QUE DESENTERAR ELS POBRES MORTS DE LA GUERRA CIVIL.
CONTINUARA A LA TEVA PETICIO.
GRACIES (ME QUEDAT DESCANSAT)