dijous, 13 de març del 2008

LA PRUDÈNCIA ACONSELLABLE

El meu company de partit Enrique Navarro, alcalde d'Onda, rep hui un enfilall d'atacs improcedents i injustificats d'un altre company de partit.
Cap persona mereix que se li diga el que se li diu hui a Enrique Navarro, i menys encara si procedeix d'un company de partit.
Les legítimes aspiracions orgàniques i els distints alineaments en unes o altres opcions no justifiquen la utilització de qualificatius denigrants contra ningú, i menys encara contra un company de partit.
La carrera cap al lideratge del PSPV o la seua reestructuració hauria d'estar jalonada de propostes i idees, i no d'insults i desqualificacions gratuïtes i sense sentit.
Només cal aportar, per la meua part, una crida a la prudència, a la moderació i al respecte mutu perquè el procés de renovació iniciat no es convertisca en un motiu més d'allunyament de la societat a la què representem.
Esperaria, i necessitem, altres arguments diferents de la petició que Navarro deixe la política, si és que de veritat es pretén convéncer a la militància socialista de la necessitat de dotar el PSPV d'un lideratge sòlid i capaç de reconciliar al socialisme valencià amb les aspiracions d'esta societat.
Com Deia T. S. Elliot, de vegades cal triar entre la mort i l'heretgia, i potser ha arribat el moment de ser herètics i de reinventar-nos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Ahí te esperaba yo. Que no se diga!
Oselito

Isabel Escudero ha dit...

Pues ahí me tienes. Confío en que nadie se te quede esperando a ti.

Anònim ha dit...

Hola Isabel:

Torno a estar d'acord amb el teu plantejament en aquest article.
No es bo que per a caminar cap al congrés sigue necessari fer desqualificacions de ningú, i es te que entrar en una dinàmica constructiva del partit i del nou model que es tendria que adoptar.
Com veus la cosa? Com faries tú per a donar suport a la gran quantitat de regidors i alcaldes que crien a les seus provincials i de Blanqueries i fins a la data ningú sol donar-los suport per reseoldre dubtes, buscar orientació a les postures polítiques, mocions per a presentar als plens o aconseguir un model de politica més comunicativa cap als mitjans?
Crec que aquest blog pot ser un bon instrument per a que ens ilustres cap a on penses que deu anar el camí, i que tenim que fer les joves ilusionades per la nova oportunitat que veiem a la renovació del partit.
Salut.
M.ª Gracia Soler. Vila-Real