dilluns, 8 de març del 2010

MARÍ OLANO I LES SUBVENCIONS

El diputat del PP José Marí Olano diu hui en un article en el diari ABC que la subvenció forma part essencial de la cultura de l'esquerra a fi de concitar voluntats entorn de la causa, i afig que quan les subvencions les perceben persones que estan acostumades a la veu del seu amo, i a viure a costa de tots sense donar un pal a l'aigua, l'única cosa que fan és falsejar la democràcia i desactivar el lliure desenvolupament de la societat civil.
I això ho diu amb tot el desvergonyiment el diputat d'un grup parlamentari que ha arribat inclús a acceptar una iniciativa popular promoguda per un grup antiavortista i l'Arquebisbat, per a canviar-la posteriorment en la seua totalitat, amb l'únic fi que els promotors de la iniciativa s'embutxacaren 12.000 euros només pel fet d'haver sigut admesa. Ho diu un diputat d'un partit que ha "subvencionat" des de les institucions a aquells que els organitzaven els actes electorals.
I a més, Marí Olano escriu el seu article en un diari que en la mateixa edició, només basta passar la pàgina, porta una inserció publicitària encoberta davall un epígraf informatiu denominat "especial València barris", amb foto de Rita Barberá, i dos pàgines més avant foto de Rafael Blasco en un viatge a Etiòpia amb xiquets pobres.
Imagine que quan Marí Olano parla despectivament de les subvencions, no es referirà al cost dels especials que la Generalitat i l'Ajuntament de València inserixen en el diari que li publica els seus articles. Rafael Blasco apareix en més fotos en l'ABC que Rajoy i Zapatero junts, i damunt, com titular d'una conselleria sense contingut, es permet el luxe de viatjar a països subdesenvolupats a càrrec del pressupost de la Generalitat per a generar material gràfic als periòdics que a colp de subvenció es fan eco dels seus recorreguts.
I això ho diu un diputat d'un partit polític que té coartada la llibertat de premsa a colp de xequera, i que a més s'ha distingit per la seua arbitrarietat a l'hora de concedir subvencions, que ha creat associacions ad hoc per a rebre subvencions, i que no ha dubtat a dividir i enfrontar al moviment veïnal, etc.
En definitiva, si la subvenció forma part essencial de la cultura de l'esquerra, el PP s'ha tornat d'esquerres, i ho ha fet amb matrícula.