dilluns, 16 de novembre del 2009

ES BURLEN


Es burlen dels ciutadans. Esta és la conclusió que extrau el comentari d'un lector a la imatge difosa a la premsa de hui de Francisco Camps i Rita Barberá de passeig en un Ferrari pel circuit Ricardo Tormo, mentres Rajoy pronunciava el seu discurs de clausura en la convenció d'urgència que el PP ha celebrat a Barcelona. L'expressió original del lector ofés és: "se están choteando de los ciudadanos".
En realitat a Camps li han dit els seus: "No volem veure't per Barcelona en la clausura de la convenció". I Camps ha tirat mà d'agenda i s'ha trobat amb una exhibició de Ferraris que només ell sabrà el que ens ha costat (feia quinze anys que ningú la comprava), per a excusar la seua presència a Barcelona.
Efectivament, s'està burlant, com diu el lector que ha comentat la notícia. No hi ha més que sentir les declaracions de Rita Barberá després de la passejada en comitiva amb el Ferrari sobre les sensacions indescriptibles que li ha produït l'experiència, una experiència, a més, que segons l'alcaldessa, i crec citar textualment, és la responsable de les cotes de prosperitat de què disfruten els valencians. És un afront.
Després de la sessió de control del dijous i la seua eixida de to, no creia capaç a Camps de superar-se. Però ho ha fet amb una nova bufonada.

3 comentaris:

El Sapo ha dit...

I no ho oblides, Isa, afegint que "los que se quejan es seguro porque tienen envidia; sería hipócrita si no lo dijera, porque es lo que pienso". Al nivell, pecisament i ja que els cites, dels comentaris de notícies més barroers. Molt diferents del que reproduïxes tú, per cert. Ara que ho dic... te n'adones que certs mitjans semblen deixar la feina de queixar-se als ciutadans, en comptes de fer-ho ells? Tú comprens que no hàgim llegit un editorial valencià posant a caure d'un burro a Camps per la animalada del dijous? No trobés què en un lloc normal -que diria Rajoy- paraules com les de l'alcaldesa després del seu èxtasi "rampante" no les diria un administrador públic, e tot cas eixint-li de bades? M'agradaria moltíssim saber-ne la teua opinió. Per cert, gràcies per ser pràctivament lúnica entre els teus companys en mantindre el pols de l'actualitat.

Isabel Escudero ha dit...

No és cert que els diaris valencians no editorialitzaren sobre la intervenció de Camps al ple de dijous. I tampoc em sembla malament que els diaris donen veu als ciutadans per expressar les seues opinions. És el que es coneix com a periodisme ciutadà, i té la seua màxima expressió a internet. És el que hem anhelat, la fi dels monopolis editorials. I pel que fa a Rita Barbeà, estic d'acord amb tu en que ha perdut la compostura. Ho vaig sospitar quan la vaig vore botant al balcó de l'ajuntament amb Camps i Rajoy durant una mascletada a les darreres Falles. Però sembla que ara, amb això de que podria ser la substituta de Camps a les llistes, s'està posant de relleu que hi ha de debò al darrere de l'alcaldessa. NO entenc tampoc què feia diumenge fent la passejada amb el Ferrari quan havia d'estar a Barcelona. De segur que li va pregar Camps per a que l'acompanyara en el ridícul. Una abraçada.

El Sapo ha dit...

No dic què els diaris valencians no hi editorialitzaren. Dic què no hem llegit un editorial valencià posant a caure d'un burro a Camps per la animalada del dijous. I és absolutamente cert. Editorialitzar sí que es feu. El diari (parle dels principals locals) conservador escontentà amb un "rectificcar es de sabios". L'altre diari, el progressista, NO feu cap editorial al respecte. Pots comprovar-ho. En quant al periodisme ciutadà, sí em sembla molt bé i fins i tot hi participe. El què no veig clar és limitar-se a (com a molt) a presentar els fets i no "mullar-se".
En quant a Rita, jo mai he vist el carisma que se li supón... estic d'acord què els bots il.lustren moltes coses.

Un altra per a tu!