divendres, 2 de juliol del 2010

EL MÓN AL REVÉS

Diu hui el sotsdirector del diari Levante-EMV en la seva columna habitual que Zapatero s'ha convertit en el pitjor enemic d'Alarte per la política de l'aigua, el model de finançament, la renovació de la presidència del Tribunal Superior de Justícia, i el procés de fusions en les caixes d'estalvi. Civera qualifica tota aquesta relació de processos com fracassos dels valencians, i els atribuïx a Zapatero, excepte la fusió de caixes, fracàs del que corresponsabilitza, encara sort, a Camps i a Rajoy. Pensava que Zapatero seria també culpable del sobrecost de la Ciutat de les Ciències.
Suposant que això siga així i que l'honor dels valencians s'haja de medir amb la vara del xovinisme, caldria acceptar que si Alarte té un enemic en Zapatero, Camps no en té un menor en Cospedal i Rajoy. Ja només faltava que la número dos del PP isquera ahir a desmentir que la Generalitat vaja a aplicar la clàusula Camps per a rescabalar-se dels afronts catalans. Abans havia desautoritzat a Camps en les seves reivindicacions del transvasament Tajo-Segura, li havia tret els colors en la depuració de responsabilitats quan es van conèixer els informes Gürtel, li va enviar a González Pons per a posar ordre, va prohibir que cap càrrec del PP acudira a l'acte de celebració del tercer aniversari de la victòria electoral del PP a València en 2007, i li havia donat diverses estirades d'orella quan es va negar de forma reiterada a destituir a Ricardo Costa.
Però on cal acudir per a conèixer aquesta realitat paral·lela? Doncs ni més ni menys que al diari La Razón, on el seu delegat, Iñaki Zaragüeta, després de narrar els esdeveniments, estomaca a Cospedal, i afirma, això sí, que la seva malvolença cap a Camps no és sinó fruit de la ràbia que li produïx que el president valencià guanye eleccions i la castellana-manxega no faça més que perdre-les. El món (periodístic) al revés.

1 comentari:

El Sapo ha dit...

Civera està que se'n ix.
Si no fora subdirector de L-EMV, seria un fitzatge fantàstic per a LP.
Inexplicablement, li sembla que el contrast entre Jorge Alarte diguent "El síndic de greuges hauria de fer les maletes" i el grup parlamentari socialista no demanant formalment la seua dimissió, és motiu per a descarregar-se amb un contundent article "Alarte, desautorizado"...
mentres, Castellano llançant-se a aplicar la cláusula Camps -I C9 donant bombo a la iniciativa i anunciant-ne la presséncia al dia següent a C9 per a explicar-la, cosa que finalment s'anul.là - i sent reconvingut per ordre de quí sap qui, no és motiu pert a esriure el corresponent "Castellano -o Camps-, desautorizado".
Clar que tampoc digueren res quan Camps digué assassí a Luna, i també escriuen panegírics a Blasco.
El mon mediàtic a l'inreves? No s'enganyem Isabel: és el mon i la premsa progressista" que tenim.
I m'alegre que algú de vosaltres tinga força de dir-ho.
Si la gent no vota prou al PSPV potser la gent que som d'esquerres alguna cosa farem malament.
Si, amb l'empastre que tenen, la gent encara té ganes de votar el PP, alguna cosa estarà fent mal la gent que explica les coses que fan, no?
Una abraçada.