dijous, 4 de juny del 2009

FABRA REBATEJA EL "PLA E"


El Pla d'Estímul de l'Economia posat en marxa pel Govern d'Espanya, el Pla E, que inclou un programa de finançament dels municipis dotat amb més de huit mil milions d'euros, ha sigut rebatejat a Castelló. L'alcalde del PP d'esta ciutat, Alberto Fabra, ha rebatejat el Pla E, així, sense cap rubor. A Castelló el pla del Govern es difon ara davall el nom de Pla Activa Castelló, o alguna cosa així.
Fabra ha afegit al Pla de Finançament Local del Govern una obra per ací i una altra per allà, ha rebatejat el programa perquè aparega com una iniciativa municipal, ha posat els seus propis cartells -tant que va criticar els del Govern-, s'ha posat el casc, i se n'ha anat a visitar totes les obres acompanyat de la premsa.
Fabra no vol que se sàpia que les obres que estan en marxa a Castelló corresponen al Pla E i al seu projecte de finançament local. Fins a eixe extrem arriba la maquinació, la manipulació, la deslleialtat i la falta d'escrúpols.
Fabra ni és cortés ni és valent. La ciutat de Castelló ha rebut dos-cents milions d'euros del Govern per a executar obres i crar ocupació, i a l'alcalde li haguera honrat reconéixer-ho, en compte de buscar la manera més pueril de maquillar la realitat.
Això és el que tenim a Castelló.