dimecres, 17 de juny del 2009

EL RASTRE DELS DINERS


Francisco Camps y Luis Bárcenas.
En estos moments en què el Tribunal Suprem delibera sobre la possibilitat d'assumir en la seua totalitat la instrucció del cas Gürtel o només en la part que concerneix càrrecs aforats d'àmbit estatal, m'assalta la idea de seguir el rastre dels diners que han eixit de les arques de la Generalitat amb destí a les empreses involucrades en la trama investigada, al voltant de huit milions d'euros.
Només la idea que només un euro de les adjudicacions de la Generalitat a Orange Market haja acabat en la cartera del tresorer del PP, Luis Bárcenas, o en algun paradís fiscal, hauria de ser motiu suficient perquè els magistrats del Tribunal Suprem ficaren tots els tripijocs en un mateix sac i tractaren d'esbrinar si els diners de les institucions valencianes ha contribuït al sorprenent enriquiment de Luis "el Cabrón", per a finalment determinar si el tresorer s'ha quedat amb tot o amb part, i si és el cas quin ha sigut el destí de la part restant.
Sé que Camps remourà cel i terra per a continuar aparentant que això d'ací són només uns mísers trages que res tenen a veure amb les transaccions de Correa i Luis "el Cabrón", i sé que continuarà tractant d'aparéixer com a víctima i d'estigmatitzar als que insistim a demanar explicacions per suposats casos de corrupció. Tant em fa. Insistiré fins a l'extenuació.