divendres, 4 de juliol del 2008

FABRA VOL DEIXAR A CAMPS SENSE PROTAGONISME DURANT LA VISITA DE RAJOY

Carlos Fabra i Francisco Camps s'han embardissat en una lluita pel protagonisme arran de la visita que el president nacional del PP, Mariano Rajoy, té previst fer l'11 de juliol a Castelló, convidat per Fabra.
Durant el congrés que el PP va fer a València la setmana passada, Carlos Fabra va aconseguir convéncer Rajoy, a força d'insistir, per a que acudira el pròxim dia 11 a un acte d'exaltació que ha organitzat el PP de Castelló amb militants, simpatitzants i col.laboradors. D'entrada, Fabra havia planificat un acte provincial, i havia deixat la direcció regional en segon pla. En assabentar-se'n Camps, ha desplegat tot el seu arsenal per a que Fabra li deixe almenys prendre la paraula a l'acte, la qual cosa no estava prevista.
Fabra pretén amb aquesta visita de Rajoy acaparar el protagonisme, i potser desgreujar Rajoy. No debades, Fabra havia bandejat les darreres setmanes abans del congrés del PP en la seua intenció de recolzar primer Esperanza Aguirre, i després Juan Costa, encara que al final, quan ja no va tenir més remei, es va volcar amb Rajoy. Ara, però, temerós de que Rajoy no li perdone els seus titubejos, ha organitzat l'acte de desgreuge i en vol tot el protagonisme.
La baralla no ha passat inadvertida per als observadors directes i per als dirigents del PP, que han detectat recels entre Camps i Fabra per tal de quedar ben situats en el nou PP de Mariano, Soraya i Cospedal.